Dar tu… Dacă îmi faci rău făcându-mi bine, ce eşti? Eşti îngerul sau demonul meu?

                                               Toate cele spuse şi nespuse vreodată s-au adunat pe suflet, m-au întristat sau m-au bucurat. Toate cele trăite sau netrăite m-au schimbat, m-au modelat, m-au ajutat să fiu omul de acum ,fie că mi-a plăcut ce mi se întâmplă, fie că nu.

                                               Toate cele pe care ţi le-am spus m-au făcut să cred că sunt un om bun, n-am vrut niciodată să te rănesc, am evitat întotdeauna să arunc cuvinte amare pentru că am ştiu că te vor răni… Sau cine ştie?… 

                                               Toate cele pe care nu ţi le-am spus m-au făcut să mă consider un om rău. Adunam amar şi venin în suflet. Deşi le reprimam, le simţeam atât de puternic, mă otrăveam cu ele şi eram… Rea ?… Sau nu eram? Acum mă întreb, dacă îmi fac rău mie, sunt un om rău ? Dacă menajez ce iubesc distrugândi-mă pe mine, sunt un om rău? Dar tu… Dacă îmi faci rău făcându-mi bine, ce eşti? Eşti îngerul sau demonul meu?

                                               Ai fost un înger, m-ai învăţat să visez iubirea, dar ai fost şi demonul meu, călăul visului meu cel mai frumos. Tu nu mai eşti, ai fost… Pentru mine.

                                               Am fost naivă, am fost credulă, am fost îndrăgostită, în primul rând. Aşa îmi explic. Şi nu mă condamn pentru nimic, doar pentru faptul că am oferit, şi încă ofer încredere fără să am garanţia că cel care o primeşte o merită. 

                                               Eşti îngerul sau demonul meu? M-ai făcut să nu cred, deşi vreau să cred în iubire. M-ai făcut să nu mai iubesc, deşi sper să pot iubi din nou. M-ai făcut un om mai bun, îmi place ce am devenit din cauza ta (sau datorită ţie?!), dar urăsc felul prin care m-ai făcut să fiu ce sunt. 

                                               Tu eşti un înger negru care m-a călăuzit spre succes trecându-mă prin eşec. Şi te-am iubit. Şi nu te mai iubesc. Dar nu te uit. Am să te ţin minte toată viaţa pentru tot ce mi-ai făcut şi îţi promit că fac tot posibilul să fiu fericită doar ca să îţi arăt cum trebuia să fiu cu tine.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • Nu ai cum sa uiți când iubești… la fel cum nu poți sa nu mai iubești daca ai simtit ca e „el”, poate doar închizi inima într-un sertar și pui cheia la gat ?, dar nu vei uita niciodată.

 • COMMENTS (2)

  1. Vero 19th mai 2016 at 20:12 -

   Nu ai cum sa uiți când iubești… la fel cum nu poți sa nu mai iubești daca ai simtit ca e „el”, poate doar închizi inima într-un sertar și pui cheia la gat ?, dar nu vei uita niciodată.

   Reply
  2. Valentin 17th februarie 2016 at 17:30 -

   Fain!
   Dar uita-l! Fii fericita doar pentru tine. Si/sau pentru cine merita. Serios.

   Reply

  Leave a Reply