Să nu te înjoseşti niciodată de dragul iubirii şi să nu îţi laşi sufletul să ajungă în genunchi. În rest, e bine să laşi totul să se fie frumos şi real.

                         Suntem liberi să iubim în felul nostru, nebuneşte, cumpătat, fără măsură, în orice caz, exact aşa cum avem chef. Femeie, ştii ceva? Trebuie să iubeşti pe cine îţi cere sufletul şi exact aşa cum ai tu chef. Fără să-ţi pese de ce spun alţii. Fără să-ţi pese că într-o oarecare măsură te temi. Dacă şi de iubire ne temem… Mai putem noi să ne numim puternice şi curajoase? Cu adevărat puternică e doar acea femeie care ştie că poate suferi iubind un om care pare că nu oferă certitudini frumoase, dar care iubeşte oricum, fără să ţină cont de cât de mult ar putea să o doară încrederea şi iubirea. 

                         Ştii ce? Trebuie să lupţi pentru fericire. Nu e uşor. Cine spune că e uşor probabil nu vrea să te sperie sau doar a uitat ce a fost greu datorită momentelor extrem de frumoase. Uneori trebuie să lupţi şi pentru celălalt atunci când nu poate, alteori trebuie să accepţi faptul că poate eşti o povară destul de greu de dus, dar asta e viaţa… Pune mereu la încercare oamenii care se încăpăţânează să demonstreze că pot fi fericiţi împreună.

                         Dar mai ştii ceva, femeie? Să nu te înjoseşti niciodată de dragul iubirii şi să nu îţi laşi sufletul să ajungă în genunchi. În rest, e bine să laşi totul să se fie frumos şi real. Trebuie doar să ştii până unde să lupţi… Sau, mai bine spus, să simţi. Altfel nu ai de unde să ştii. Când oboseşti, să îţi iei o pauză, să te odihneşti, să te cauţi şi să te regăseşti. Să stai la o discuţie serioasă cu tine însăţi spunându-ţi ce aşteptări mai ai, ce puteri ţi-au mai rămas şi ce te doare mai tare… Abia mai apoi să îţi întrebi sufletul de vrea… Dar dacă nu e cazul, să nu faci altceva în afară de a iubi pentru că e păcat… Şi e trist să pierzi în iubire, chiar dacă de multe ori tu ştii că ai câştigat.

Foto: We Heart It

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts