Dacă vrei să știi, sunt acel gen de femeie pe care o întâlnești doar o singură dată în viață. 

                        Nu am mofturi și pretenții, nici capricii și nu duc lipsă de modestie. Dar am învățat să mă apreciez, să mă respect, să mă iubesc. Mi-am aflat propria valoare și cred că deja am acceptat de prea multe ori mai puțin decât aș fi meritat să primesc de la oamenii din jur, de la cei în care eu am investit prea mult timp, suflet și iubire. Cred că deja am trăit prea multe ca să îmi mai dau voie încă o dată să mă subapreciez. Am observat că cei din jur nu îți oferă prea des mai mult decât îți oferi tu. Și în definitiv, dacă tu nu crezi că meriți mai mult, îi poți condamna pe ei că nu o fac?

                        Deci nu mă mai subestimez. Nu mai las de la mine la nesfârșit și nici nu mai am răbdare să aștept gesturi sau momente, oameni sau sentimente. Nu mai am răbdare pentru că nu merit atâta așteptare. Merit mai mult. Și… Dacă vrei să știi, sunt acel gen de femeie pe care o întâlnești doar o singură dată în viață. Sunt acel gen de femeie pe care o poartă în suflet multă vreme cei care au pierdut-o și asta doar pentru că nu au făcut cât puteau, nu au fost ce puteau. 

                        Nu sunt arogantă, sunt reală și sinceră, poate dură, poate ironică. Nu sunt perfectă și știu asta, accept asta, iubesc asta. Nu sunt obișnuită să trag de oameni, să îi rog, să le ridic altare la mine în suflet. Și poate că de asta nu vei întâlni prea multe femei ca mine… Poate de asta. Și pentru că eu, atunci când iubesc, nu fac economie de sentimente, nu mă zgârcesc la gesturi, nu îmi menajez nici inima, deși știu că ar putea fi o greșeală. Pot oferi acea iubire după care tânjești în acel fel pe care nu l-ai mărturisit niciodată. 

                        Întrebarea mea e, tu ești acel gen de bărbat pe care să-l întâlnesc o singură dată în viață?

Foto: Tyler Nix

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts