Dacă vrei să fii iubit, iubeşte, dragule… Iubeşte! Nu te întreba doar de ce a plecat.

                                 Femeia nu pleacă niciodată pentru că îi e prea bine, nu pleacă întotdeauna pentru că a găsit mai bine, aşa cum ai fi tu tentat să crezi. Femeia pleacă, de cele mai multe ori, pentru că nu a mai găsit binele de care avea nevoie pentru a fi fericită lângă bărbatul pe care cândva l-a iubit atât încât credea că nu poate trăi fără el… Bărbat de lângă care viaţa a obligat-o să plece tocmai pentru că nu mai putea, pentru că obosise, pentru că îşi dorea să fie fericită cu adevărat, nu să se mulţumească doar cu amăgiri. 

                                 Dacă vrei să fii iubit, iubeşte, dragule… Iubeşte! Nu te întreba doar de ce a plecat. Iubeşte, pentru că poţi să laşi de dorit la multe capitole, dar niciodată la iubire. Poţi să rămâi restant la multe, dar niciodată la iubire. Poţi lipsi de la multe, dar nu de lângă omul iubit. Iubeşte, e singura cale prin care poţi păstra o femeie lângă tine făcând-o atât de fericită încât să te iubească pentru tot restul vieţii de parcă ar face-o în fiecare zi pentru prima dată. 

                                 Nici nu ai idee câte poate face iubirea. Câte poate schimba. Câte poate repara. Şi câte poate vindeca într-un suflet rănit de dezamăgiri. Nici nu ai idee. Ea te va putea ierta pentru multe. Îţi va putea ierta micile greşeli, micile minciuni nevinovate. Îţi va ierta faptul că, uneori, vei uita lucruri care pentru ea contează. Dar nu va putea să uite faptul că nu ai iubit-o atât cât ai fi putut să o faci, atât cât ar fi meritat să fie iubită. Asta nu va putea să îţi ierte niciodată. Şi te vei trezi că va pleca de lângă tine, obosită şi fără vreun gând de a se mai întoarce fix femeia care aveai impresia că nu va putea să plece niciodată de lângă tine.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts