Dacă vrei să fii fericită, nu mai regreta că l-ai iubit. Iartă-te, femeie!

                                  Nu vei putea niciodată să te bucuri de tot ce-ţi scoate viaţa în cale dacă tu ai rămas pironită în trecutul acela în care îl iubeai pe el. Ştiu că prezentul e plictisitor şi dureros fără el, ştiu că prezentul nu îţi promite fericire, dar măcar e sincer şi crud, nu ca trecut care te amăgeşte cu ceva ce nu vei mai putea avea alături de acelaşi om pe care l-a iubit.

                                  Nu mai regreta atât că l-ai iubit. Nu, nu ai fost o proastă, şi nu vei fi niciodată proastă iubind. Nu, nu a fost o greşeală, a fost tot ce ţi-ai putut dori atunci, pe moment. Nu a fost o alegere proastă să-l iubeşti pentru că în niciun caz nu a fost o alegere, a fost doar o întâmplare de care ar trebui să te bucuri pentru tot ce a fost frumos şi de care să fii mândră petru că într-un final a jucat rol de lecţie de care vei avea, cu siguranţă, nevoie şi mai târziu.

                                  Iartă-te, femeie! Tu n-ai nevoie să uiţi, tu n-ai nevoie să cazi la pace cu nimeni, n-ai nevoie nici să te vindeci atât de repede pe cât crezi tu. Femeie, tu ai nevoie să te ierţi că l-ai iubit, că l-ai lăsat să facă din tine tot ce a vrut, că i-ai dat voie să-ţi frământe sufletul după bunul plac, tu ai nevoie să te ierţi pe tine însăţi de el şi de trecut. Tu ai nevoie să-ţi dai voie să te ridici şi să mergi mai departe. Atât şi nimic mai mult. Dacă vrei să fii fericită, nu mai regreta că l-ai iubit. Degeaba nu l-ai iubit, toate au un rost în viaţă chiar dacă uneori noi suntem prea orbi pentru a-l vedea. Iartă-te şi ai să poţi să fii fericită. Nu mai regreta şi ai să poţi să te vindeci. Eşti propria ta vindecare sau propriul călău al fericirii, femeie!

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply