Dacă vei vrea vreodată să mă ai înapoi, caută-mă printre străini. Nu mai sunt cine am fost, m-ai distrus şi m-am reclădit pe ruinele aceluiaşi suflet. Dar nu mai sunt cine am fost.

                                                Dacă vei vrea vreodată să mă ai înapoi, caută-mă printre străini. Nu mai sunt cine am fost, m-ai distrus şi m-am reclădit pe ruinele aceluiaşi suflet. Dar nu mai sunt cine am fost.

                                                Cred că am înţeles în sfârşit de ce pleacă o femeie de lângă cel pe care l-a iubit sau, de cele mai multe ori, de lângă cel pe care încă îl iubeşte. Ea poate ierta multe, apoape orice, începând cu vorbe usturătoare, trădări sau abandon. Aproape orice… Nu şi absenţa, deşi tot de dragul iubirii trece peste tot şi mai iartă şi asta. O femeie va pleca întotdeauna atunci când bărbatul cu care îşi împarte viaţa o determină să fie o ea care lasă de dorit. Să fim sinceri, omul iubit trebuie să te determine să fii cea mai bună varianţă a ta, dar când nu face asta… Înseamnă că nu e cel mai bun om pentru tine.

                                                Nu mai sunt cine am fost, m-ai distrus şi m-am reclădit pe ruinele aceluiaşi suflet. Dar nu mai sunt cine am fost. Iubind oameni nepotriviţi, am fost nevoită, fără să vreau, să devin un om de care nu eram mândră şi deşi am suferit al dracului de mult după acei oameni, ei mi-au făcut un singur bine şi totuşi un singur cel mai mare rău, mi-au distrus sufletul. Şi a durut. Dar într-un fel sau altul au distrus şi acele părţi pe care ajunsesem să le urăsc. Rănindu-mă m-au obligat să mă vindec şi de vindecat, m-am vindecat aşa cum am vrut eu, astfel încât să fiu mândră de ceea ce am devenit. Am devenit un om mai puternic, o femeie care se respectă mai mult şi un suflet mai precaut… Şi m-am hotărât să nu mă întorc niciodată către cei care m-au schimbat în rău, indiferent dacă după plecarea mea, ei s-au schimbat în bine.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply