Dacă tu nu poţi veni, măcar aşteaptă-mă pe mine..

                                        Dacă tu nu poţi veni, măcar aşteaptă-mă pe mine… Sunt aici, prinsă de trecut, agăţată de amintiri care îmi hrănesc sufletul, fug de un prezent care nu-mi dă voie să fiu fericită. Nu suport pe nimeni aproape, m-am închis în carapacea mea de gheaţă şi nu las pe nimeni să mă atingă la suflet cu nimic din cauză că ştiu, ştiu eu că aproape toţi rănesc, numai tu, dragule, tu nu răneşti, tu alini, dar nu vrei să vii, refuzi să mi te apropii, probabil nu aş fi o prezenţă prea plăcută, nici eu nu mă suport aşa cum m-au obligat ceilalţi să fiu. Mă învârt în cochilia mea de speranţe şi nu pot să ies la lumină, să strig după tine, să te chem sau să te las să mă vezi aşa, disperată, rănită, în chinuri lăuntrice care nu-mi dau pace deloc. 

                                        Aşteaptă-mă! Aşteaptă să mă liniştesc, să mă regăsesc, să învăţ să fiu fericită din nou, dar fericită în toată regula, nu doar de faţadă, nu doar pentru că e mai bine să le vinzi oamenilor aparenţe decât să le spui tot ce ai pe suflet atunci când ştii prea bine că nu le pasă, ci sunt doar curioşi.

                                        Tu nu ştii cine sunt, iar eu nu ştiu cine eşti, dar dacă priveşti mai atent ai să mă vezi. Sunt acea femeie aparent fericită, mereu cu zâmbetul pe buze, aceea care face tot posibilul pentru a-i ajuta pe ceilalţi. Problemele celor din jur mă obligă să uit de problemele mele. Sunt acea femeie care nu îndrăzneşte să spere că va fi iubită din nou, deşi aştept asta, îmi doresc. Tu eşti acel bărbat pe care probabil nici nu mă gândesc că-l voi iubi vreodată, eşti acela pe care cred că-l cunosc, dar care îmi poate demonstra că mă înşel. 

                                        Greşim că ne aşteptăm unul pe celălalt, dar nu îndrăzneşte niciunul să facă ceva. Greşim că nu ne dăm seama de faptul că trebuie să fim mereu mai puternici decât celălalt, dar întotdeauna să fim la fel de slabi. Dacă tu nu poţi veni, măcar aşteaptă-mă pe mine… Cândva am să fiu destul de puternică pentru amândoi.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • Bine, pup dulce! :* Chiar si asa sa stii ca nu-mi datorezi nimic. Alegi ce cale vrei tu! Ba eu pot sa viu, dar stii bine de ce nu o fac. Mi se spun unele lucruri. Chiar veneam, eu nu sunt slab. Dovada ca nu sunt egoist, sunt lucruri pe care nu le fac in viata nici daca stiu ca voi fi nefericit tot sfarsitul ei. Stiu sa fiu si barbat si sa iau… Cred ca nu realizezi ca nu sunt imoral! „Mai”, mie asa mi se spune. Daca as sti altfel, stii bine ca… C-as veni!

 • De ce te as astepta sa zicem daca ne am cunoaste …
  poate trenul in gara se mai poate intampla dar pe tine de ce crezi … ai impresia ca tu m-ai asteptat pe mine sau ce impresii ai :
  nu am de gand oricum sa astept pe nimeni … viata trece si fara tine … si cu tine … nu am ce sa astept !

 • COMMENTS (152)

  1. io 03rd martie 2016 at 05:09 -

   De ce te as astepta sa zicem daca ne am cunoaste …
   poate trenul in gara se mai poate intampla dar pe tine de ce crezi … ai impresia ca tu m-ai asteptat pe mine sau ce impresii ai :
   nu am de gand oricum sa astept pe nimeni … viata trece si fara tine … si cu tine … nu am ce sa astept !

   Reply
  2. Loialul 03rd martie 2016 at 01:28 -

   Si am fost de multe ori. Prin locuri si orase…

   Reply
  3. Loialul 03rd martie 2016 at 01:28 -

   Bine, pup dulce! :* Chiar si asa sa stii ca nu-mi datorezi nimic. Alegi ce cale vrei tu! Ba eu pot sa viu, dar stii bine de ce nu o fac. Mi se spun unele lucruri. Chiar veneam, eu nu sunt slab. Dovada ca nu sunt egoist, sunt lucruri pe care nu le fac in viata nici daca stiu ca voi fi nefericit tot sfarsitul ei. Stiu sa fiu si barbat si sa iau… Cred ca nu realizezi ca nu sunt imoral! „Mai”, mie asa mi se spune. Daca as sti altfel, stii bine ca… C-as veni!

   Reply

  Leave a Reply