Dacă tu nu iubeşti totul la femeia de lângă tine, s-ar putea să iubească altul şi ce nu iubeşti tu.

                                   Dacă tu nu iubeşti totul la femeia de lângă tine, s-ar putea să iubească altul şi ce nu iubeşti tu. Un altul ar putea să vadă mai departe decât tine, iar ea, la rândul ei, ar putea să vadă că poate ajunge mai departe cu el… În timp ce cu tine cam stă pe loc din moment ce tu iubeşti ceva, atunci când de fapt ar trebui să iubeşti totul. Aşa este, ori iubeşti totul şi eşti binevenit să rămâi în sufletul ei cald, ori nu iubeşti nimic şi eşti invitat să îţi iei băgăjelul de dorinţe şi să cauţi mai departe. În iubire e mereu vorba de un întreg, niciodată despre jumătăţi de măsură. Chiar şi tu, chiar şi ea, fiecare este întreg de unul singur, dar când sunteţi împreună se completează un întreg mai frumos pentru că fiecare pune suflet… Şi ce poate fi mai frumos decât un suflet care iubeşte?… Ştii, suntem întregi şi unul fără celălalt, dar împreună funcţionăm mai bine.

                                   Iubeşte totul la femeia de lângă tine pentru că acolo unde nu iubeşti ceva, laşi loc de mai bine, deşi ai putea fi tu cel care aduce tot ce e bine.

                                   Îţi vine să crezi sau nu, fisurile într-o relaţie nu apar din senin şi nu se întâmplă nimic într-un minut sau într-o zi. Noi, oamenii, suntem singurii vinovaţi. Noi ne facem bine şi noi ne facem rău.

                                   De ce să laşi loc de mai bine într-o relaţie în care tu poţi fi acel bine de care celălalt are nevoie? Iubeşte totul. De ce? Iubeşte totul ca să nu îi mai laşi altuia ceva de iubit la femeia care îţi aparţine. Fii egoist ! În iubire ai voie să fii egoist şi să vrei doar pentru tine omul pe care îl iubeşti. Iubirea naşte egoism. Te iubesc şi te vreau doar pentru mine… Asta înseamnă că nu mai las nimic de iubit altuia… Aşa ar trebui să fie… Ar trebui…

Foto: We Heart It

large (17)

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply