Dacă trebuie să ceri iubire sau să te rogi pentru ea, atunci cu siguranță nu e omul tău. 

                          Iubirea e ceva ce trebuie să primim cu toții și trebuie să o primim pentru că o merităm cu toții. Mai mult sau mai puțin. Pentru că sunt momente în care facem greșeli și pierdem, dar le plătim. În viață greșelile se plătesc, absolut toate. Dar mai presus de asta, merităm oameni care să ne fie cine am fost noi pentru alții atunci când am fost răniți, însă nu ne-au fost apreciate sentimentele oferite, timpul investit sau gesturile calde. 

                          Și, cu toate că atunci când ne plătim datoriile și ne învățăm lecțiile, ne așteptăm să fim iubiți. Uneori nu se întâmplă. Iar cel mai trist lucru e că se nu se întâmplă deși, teoretic, ar trebui să întâmple, având pe cineva lângă, dar nu și alături. Atunci suntem nevoiți să fim buni și iubitori, să continuăm să oferim în speranța că ne va veni și nouă rândul. Suntem nevoiți să cerem iubire, să o așteptăm, să ne rugăm de oameni, să ne târâm sufletele într-o deznădejde care ajunge să doară cumplit. 

                          Dacă trebuie să ceri iubire sau să te rogi pentru ea, atunci cu siguranță nu e omul tău. Omul tău te va iubi și atunci când meriți, dar și atunci când nu meriți. Te va iubi în cele mai proaste zile și se va bucura de alegerea făcută în cele mai bune dintre ele. Omul tău nu te va face niciodată să te simți în plus, nu te va lăsa să cunoști teama sau deznădejdea, va face tot posibilul să trăiești o viață cât mai fericită, iar atunci când va fi posibil, te va ajuta să treci mai ușor  peste momentele dificile fiindu-ți alături și sprijinindu-te cu toată puterea și cu toată iubirea sa… Fără să fie nevoie să ceri asta. O va face pentru că așa va simți. 

 

 

Foto: NeONBRAND

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts