Dacă te consideri destul de bărbat încât să nu îi laşi în suflet îndoieli, atunci încearcă să fii bărbatul de care are nevoie toată viaţa.

                                Ar trebui să spunem mai des ce simţim pentru că oamenii au îndoieli şi nevoie de confirmări. Unii chiar cred că nu simţi nimic şi se înşală. Unii chiar merită să le spui cât de mult îi iubeşti şi cât înseamnă ei pentru tine. Toate aceste îndoieli macină şi ajung să şteargă zâmbete de pe buze…

                                Sunt oameni care lasă loc acestor îndoieli… Sunt bărbaţi care ţi-au şters zâmbetul de pe buze, aşa-i dragă femeie? 

                                Tu, dragule, dacă te consideri destul de bărbat încât să nu îi laşi în suflet îndoieli, atunci încearcă să fii bărbatul de care are nevoie toată viaţa. Învaţ-o să râdă din nou! Te va iubi! Te va preţui şi îţi va demonstra că merită toată fericirea pe care eşti capabil să i-o oferi iubind-o. Cea mai frumoasă dovadă de iubire e fericirea de pe chipul omului drag în acele momente în care te priveşte doar pe tine. În acele momente în care tu eşti singurul motiv de fericire. Femeia te va iubi mult dacă vei reuşi să o faci fericită şi să îi aşezi pe buze un zâmbet sincer şi frumos. 

                                Iar tu, draga mea, ai să vezi cândva că viaţa nu e deloc atât de grea şi de rea pe cât ai crezut în anumite momente că e. Probabil că aşa trebuie să fie. Probabil fiecare eşec face parte din lungul drum spre succes. Probabil fiecare dezamăgire face parte din marea fericire pe care o vei avea. Probabil fiecare zi urâtă face şi ea parte dintr-o viaţă frumoasă. Nimic nu e cea ce pare a fi, aproape nimic. Şi probabil toţi bărbaţii care te-au făcut să plângi şi ţi-au răpit zâmbetele au ajutat, într-un fel, paşii tăi să se îndrepte către cel care poate aduce fericirea pe chipul tău. Către cel care te va iubi doar pe tine şi nu îţi va lăsa în fiecare zi aşteptări, îndoieli şi regrete în loc de fericire, calm şi siguranţă.

 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts