,,Dacă şi tu şi eu luptăm împreună pentru noi, atunci totul va fi bine. Linişteşte-te! Sunt aici pentru tine. Hai să fim aici pentru noi.”

Oamenii sunt răi şi invidiază orice au găsit cei din jurul lor, iar ei încă nu au avut norocul să găsească, în special atunci când e vorba de sentimente frumoase. Oamenii te iartă în general pentru orice, dar nu te pot ierta dacă eşti fericit în momentele în care ei sunt nefericiţi. Oamenii încearcă să dezbine atunci când sufletele lor nu sunt destul de puternice pentru a aduce împreună.

Dar tu şi eu nu trebuie să ţinem cont de oameni şi de răutăţile lor ci să ne vedem de vieţile noastre. Pentru noi luptăm. Pentru noi mergem mai departe. Pentru noi iubim… Ne iubim…

Dacă şi tu şi eu luptăm împreună pentru noi, atunci totul va fi bine. Linişteşte-te! Sunt aici pentru tine. Hai să fim aici pentru noi. Hai să facem totul pentru a nu lăsa pe nimeni să intervină între noi sau să ne strice fericirea. Hai să fim fericiți așa cum ne-am promis după fiecare dezamăgire. Să știi că doar oamenii care luptă pentru aceeași iubire ajung să se iubească toată viața și asta datorită faptului că ei știu cât de frumoasă poate fi fericirea, știu cât de important este să fii uneori puternic pentru celălalt deși ai vrea să fii slab pentru tine.

Hai să facem lucrurile din alte timpuri, din alte relații, tot ce am trăit alături de alți oameni să functioneze frumos și să ne ofere momente de care până acum nu ne-am putut bucura din cauza multor factori, dar mai ales din cauza oamenilor.

Hai să ne demonstrăm nouă că putem face totul să meargă de la sine dacă ne dorim. Dragul meu, hai să fim noi înșine și să ne iubim așa cum știm mai bine fără să ne temem de oameni, de timp, de viață sau unul de celălalt. Dragul meu, ce zici, dacă nu am putut fi primii unul în viața celuilalt, am putea fi oare ultimii?

Foto: We Heart It

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts