Dacă o va iubi altul mai mult și o va face fericită pentru că tu ești prea ocupat să nu o iubești, să știi că nu e vina ei. 

                     Prea multe femei se lovesc în viață de o problemă comună. Sunt condamnate pentru faptul că au ales ce e mai bine pentru ele. Li s-au lipit etichete și se chinuie să le dea jos pentru că, de fapt, nu le merită. Nu le-au meritat niciodată. Cine lipește acele etichete? Bărbații.

                     Bărbații pe care i-au iubit, dar care nu le-au fost de ajuns și acum, când nimic nu mai e de făcut, aleg să arunce cu insulte și să strice reputații. Bărbații aceia care nu au ajuns la „struguri” și acum se plâng că sunt acri. Bărbații care nu au avut timp, bărbații pentru care a fost distanța prea mare, bărbații care au preferat să amâne iubire pentru mai târziu. Acești bărbați pun etichete și critică femeile care au avut curaj să spună „nu” și să ceară atât cât merită de la cine le-a putut oferi atât fără să se plângă că e prea mult. 

                     Dacă o va iubi altul mai mult și o va face fericită pentru că tu ești prea ocupat să nu o iubești, să știi că nu e vina ei. Nu e deloc vina ei că a găsit mai bine și că e fericită. E vina ta că nu ai putut fi acela care îi face cel mai bine și o ajută să fie cea mai fericită. 

                     Bărbații ar trebui să înțeleagă că femeile iubesc cu tot sufletul, iubesc cu fiecare celulă a lor și ar face orice pentru omul drag, apoi, la fel de bine, nu o mai fac. Dacă li se demonstrează că întreaga lor iubire e irosită degeaba. 

                     Femeile ar trebui să înțeleagă că nu e nimic rău în a-ți urma sufletul și în a pleca de lângă oamenii care nu pot aduce fericire, care nu pot iubi. Ar trebui să înțeleagă că acele etichete, lipite de oameni care de fapt sunt ofticați, nu înseamnă nimic. 

Foto: Dmitriy Ilkevich

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts