Dacă nu-ţi transpiră palmele şi nu ţi se înmoaie picioarele, dacă nu rămâi hipnotizată de privirea lui atunci când ţi-ai dori să întorci capul, să nu-ţi faci speranţe, mai devreme sau mai târziu tot tu vei fi cea care pleacă.

                                      Nu îţi mai dori atât de mult să ascunzi şi să te ascunzi. Probabil că are şi el nevoie de aceleaşi confirmări pe care le ceri tu. Ce e rău în a-ţi transpira palmele şi în a ţi se înmuia genunchii alături de el? Nu e frumos? Nu e frumos să ştii că pe el nu-l deranjează că nu eşti perfectă? Nu e frumos să ştii că dacă ţi se înmoaie genunchii prea tare şi te împiedici de dragoste, el e lângă tine să te prindă şi să te ridice fără să te condamne de ceva de care nu te faci vinovată?

                                      Nu mai fugi cu privirea până la el doar ca să te întorci în clipa în care şi privirea lui ajunge la sufletul tău. Nu mai fii laşă, femeie! Asumă-ţi că iubeşti şi iubeşte. Dacă te-a prins ce? E divin să-ţi surprindă privirea aţintită asuprea lui, e minunat să ştii că cineva se gândeşte la tine exact în clipa în care şi tu te gândeşti la acel cineva. 

                                      Nu contează că eşti femeie în toată firea, nu contează cât de matură ai devenit, nu contează faptul că nu mai eşti de mult o copilă, iubirea aceea adevărat tot îţi dă fluturi, tot îţi înmoaie genunchii, tot îţi face palmele să plângă emoţii, tot te lasă hipnotizată de o privire în care te vezi aşa cum ai vrut întotdeauna să fii.

                                      În cele din urmă ai să pleci tot tu dacă el nu e acela care te face să rămâi, dacă el nu e acela care te face să ai emoţii, acela care creşte fluturi în pieptul tău, acela îţi fură gândurile şi le păstrează pe toate la el. 

                                      Dacă nu-ţi transpiră palmele şi nu ţi se înmoaie picioarele, dacă nu rămâi hipnotizată de privirea lui atunci când ţi-ai dori să întorci capul, să nu-ţi faci speranţe, mai devreme sau mai târziu tot tu vei fi cea care pleacă.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • Ultima data am crezut ca o sa lesin. De altfel, a fost prima mea reactia astfel la adresa unei femei.

 • COMMENTS (11)

  1. gogu 12th martie 2016 at 21:42 -

   iubi,esti superba!:D iubesc fotografia si cred c-ar insemna totul.

   Reply
  2. NoMoreSmokeYeah 12th martie 2016 at 21:40 -

   Ultima data am crezut ca o sa lesin. De altfel, a fost prima mea reactia astfel la adresa unei femei.

   Reply

  Leave a Reply