Dacă nu te vrea alături, poate chiar nu te vrea, nu înseamnă că face pe inabordabila. Dacă nu te poate iubi, poate chiar nu poate, nu înseamnă că e curvă!

                                            O femeie care ştie ce vrea, ştie şi ce merită. O femeie care ştie ce vrea, ştie automat şi ce nu vrea, aşa să nu mai încerca imposibilul. Dacă nu te vrea alături, poate chiar nu te vrea, nu înseamnă că face pe inabordabila. Dacă nu te poate iubi, poate chiar nu poate, nu înseamnă că e curvă!

                                            Ceva îmi spune că nu sunt bărbaţii singurii care au voie să facă nazuri atunci când vine vorba de iubire. Ceva îmi spune că am dreptate. O femeie care ştie ce vrea nici nu-ţi va acorda atenţie dacă nu te ridici la măsura aşteptărilor sale şi cred că are dreptul să fie înţeleasă. Dacă nu poţi înţelege, chiar crezi că ea are mai puţine drepturi decât tine?

                                            O femeie ştie ce vrea şi mai ales ştie ce nu vrea. Dacă nu te vrea, nu te vrea şi punct. E alegerea ei, e alegerea sufletului său şi nu-i poate impune să te iubească dacă nu se poate. Acceptă şi trăieşte cu asta, dar fi destul de bărbat cât să nu începi să-ţi cauţi scuze acuzând-o pe ea de ceva ce nu se face vinovată în niciun caz.

                                            Te-ai gândit vreodată că nu eşti tu cel mai cel dintre bărbaţi şi că nu e neapărată nevoie să-ţi pice toate femeile la picioare? O femeie îşi rezervă două mari drepturi: Cel de a iubi cu tot sufletul asumându-şi riscul să nu o iubeşti înapoi şi să sufere mai mult ca oricând şi cel de a nu te iubi înapoi pentru că nu poate, pur şi simplu nu poate. O femeie care ştie ce vrea, ştie şi ce merită. Dacă nu te merită sau nu o meriţi tu, atunci nu e vina ei şi nu e vina nimănui, dar fi bărbat şi recunoaşte că nu s-a putut, asumă-ţi, nu mai căuta vinovaţi. Ne-am săturat de bărbaţi care nu-şi asumă şi cred că vorbesc în numele tuturor femeilor.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply