Dacă nu ştii să iubeşti de tot, mai bine nu iubeşti deloc !

                                Am mai spus-o şi o voi mai spune: Iubirea nu este despre jumătăţi de măsură, în iubire este vorba numai de întreg. Nu se poate dragoste cu porţia. Ori dai tot, ori nu mai dai nimic pentru că bineînţeles, oricât ai oferi tu, vei vrea să primeşti totul, iar la un moment dat, dacă tu oferi minimul de afecţiune, celălalt se va sătura să tot aştepte inutil dovezi care vor tot  întârzia să apară şi în cele din urmă va pleca.

                               Iubirea este cel mai frumos joc pe care Dumnezeu ne-a lăsat să-l jucăm şi mai presus de toate nu ne-a lăsat reguli pe care să le urmăm. Fiecare iubeşte cum vrea, pe cine vrea sau poate nu chiar pentru că de cele mai multe ori ne îndrăgostim fără voia noastră. Fiecare om iubeşte în felul său şi aşteaptă să fie iubit în chip diferit faţă de un alt om. Important este ca atunci când iubim să o facem cu sinceritate şi cu tot sufletul. Dacă toţi am iubi astfel nu ar mai exista prea multe dezamăgiri sau prea multă suferinţă. Am fi fericiţi lângă cel pe care îl iubim şi ne iubeşte în aceeaşi măsură… cu tot sufletul.

                                Măsura iubirii este cantitatea de suflet pe care eşti dispus să o investeşti în celălalt. Ar trebui să fie întotdeauna TOT.

                               Eu cred că Dacă nu ştii să iubeşti de tot, mai bine nu iubeşti deloc ! Aşa ar fi mai bine. E păcat să îi dai speranţe false unui om care iubeşte şi merită tot ce este mai bun, nu crezi?

                              Toţi am fost dezamăgiţi la un moment dat şi am suferit, dar poate că la rândul nostru am făcut alţi oameni să sufere. Ar fi frumos să încercăm să luăm măsuri, să ne oprim din a dezamăgi şi poate vom avea norocul să nu mai fim dezamăgiţi. Ar fi într-adevăr frumos…

                               Nu crezi?

Foto: We Heart It

large (8)

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply