Dacă nu-l mişcă lacrimitele tale, nu-ţi merită zâmbetul. Dacă nu-ţi adoră sufletul, nu-ţi merită trupul.

                                       Dacă nu-l mişcă lacrimitele tale, nu-ţi merită zâmbetul. Dacă nu-ţi adoră sufletul, nu-ţi merită trupul.

                                       Dacă nu e în stare să te cuprindă în braţe şi să-ţi spună că va fi bine, deşi ştii bine că sunt şanse mari să nu fie, atunci nu e omul potrivit pentru tine, nu e acel om de care ai nevoie şi pe care cu siguranţă îl vrei. Eu cred că un bărbat adevărat nu fuge niciodată de responsabilităţi şi de greutăţi, mai ales atunci când e vorba de iubire. Dacă nu vrea să-ţi fie alături în cele mai grele momente înseamnă că e un laş. Nu ai nevoie de astfel de oameni pentru că viaţa îţi scoate în cale probleme adesea şi uneori nu le poţi depăşi fără ajutorul cuiva drag, sunt probleme care te doboară de tot. Chiar vrei alături un om care să plece imediat ce nu mai poţi afişa un zâmbet sau nu mai poţi să păstrezi optimismul în suflet? Nu cred…  

                                       Dacă nu-l mişcă lacrimitele tale, nu-ţi merită zâmbetul. Aşa mi se pare corect. Şi aş fi putut spune totul cu atât de puţine cuvinte. De ce uităm că spunem ,,La bine şi la rău”? La rău de ce uităm mereu că trebuie să ne fim alături?

                                       Şi încă ceva: Dacă nu-ţi adoră sufletul, nu-ţi merită trupul. Pentru unii nu va conta niciodată cât de mult iubeşti şi cât de mult eşti dispusă să oferi. Pentru unii va conta exact cel mai infim lucru pe care îl poate face o femeie pentru un bărbat. Atunci când iubeşti e greu să înţelegi, dar în cele din urmă te loveşti de realitate ca de un perete rece şi de nedoborât. Îl priveşti înnebunită şi simţi că te cuprinde disperarea atunci când realizezi că pentru el n-a contat, că poate trece mai departe ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. În cele din urmă te trezeşti şi îţi dai seama că întâi trebuie să îţi atingă sufletul, abia mai apoi trupul… Că mai întâi trebuie să te dezbrace de temeri, amăgiri, regrete, dezamăgiri şi tristeţi, trebuie să te vindece şi să te îmbrace cu iubire, abia apoi să te dezbrace de haine, iar în zilele reci să aibă grijă să mai pui o bluză pe tine ca să nu răceşti.

                                       Femeie, învaţă-ţi leţiile şi uită cuvintele, nu le pune la suflet, pentru suflet ai nevoie de dovezi. Cu sufletul nu te joci.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • COMMENTS (140)

  1. Simona 02nd ianuarie 2016 at 16:46 -

   Cat de adevarat…trist si adevarat….

   Reply

  Leave a Reply