Dacă nu eu, dacă nu tu, atunci cine?

                                 Mă întreb uneori cum ar fi fost viaţa mea fără tine sau a ta fără mine… Cum ar fi fost vieţile noastre dacă nu ne-am fi întâlnit în acea zi minunată de mai… de mai stai cu mine pentru o viaţă întreagă, te rog.

                                 Dacă nu eu… Dacă nu te-aş fi iubit eu atât de mult cum o fac, atunci cine te-ar fi iubit? Cine ar fi fost în stare să îţi aducă marea la picioare sau să mute munţii din loc pentru tine? Poate o alta… dar vreau să cred că nu ar fi fost nicidecum la fel ca mine. Îmi place să cred că dintre toate femeile de pe Pământ eu te pot iubi şi te iubesc cel mai mult. Poate mă amăgesc zadarnic, dar asta nu cred…

                                Dacă nu ţi-aş fi încredinţat eu întregul suflet, atunci cine? Ar mai fi existat oare altcineva care să poată face asta? Nu ştiu… Eu ştiu doar că ţi l-am încredinţat fără să mă gândesc şi fără să aştept ceva în schimb… şi totuşi am primit totul înapoi… pentru că..

                                Dacă nu mi-ai fi fost tu alături în viaţă, atunci cine m-ar fi ajutat să trec cele mai mari încercări ale acesteia? Sau… Întrebarea e: Oare aş fi reuşit să le depăşesc de una singură?

                                Dacă nu i-ai fi dat tu un sens acestei vieţi care mă tot pune la încercare, cine i-ar fi dat? Ar fi putut oricine, dar ştiu sigur că nu ar fi reuşit în veci să îi dea un curs mai bun decât cel pe care i l-ai oferit tu.

                                Dacă… Dar să-l lăsăm pe ,,dacă”. Timpul lui ,,dacă” a trecut totuşi. Tot ceea ce trebuia să se întâmple s-a întâmplat, iar eu sunt fericită că timpul e ireversibil. Poate că totuşi nu îmi doresc atât de mult să aflu ce ar fi fost dacă nu ar fi fost astfel.

Foto: We Heart It

large (43)

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply