Dacă nu eşti bărbatul potrivit, o vei ajuta să îl găsească. Dacă eşti bărbatul potrivit, te va găsi şi o vei ajuta să uite… Să uite tot ce a durut-o pentru a te găsi pe tine.

                                                  Dacă nu eşti bărbatul potrivit, o vei ajuta să îl găsească. O vei preţui mult mai puţin, iar ea te va dispreţui tot mai mult pentru asta. O vei îndepărta de tine şi îi vei conduce paşii către cel către care trebuie să se îndrepte de fapt. Îi vei arăta cât de rău se poate simţi atunci când indiferenţa e la mare căutare în sufletul tău doar pentru a-i arăta cât de frumos se va simţi iubirea pe care o va găsi în sufletul bărbatului potrivit pentru ea.

                                                  Dacă nu eşti bărbatul potrivit, iar ea nu e femeia potrivită, nu va merge nimic aşa cum ar trebui între voi. Lucrurilor nu se vor îndreptate spre mai bine, ci spre mai rău, până când se va ajunge să fie atât de rău încât să vă săturaţi, să puneţi punct şi să renunţaţi la a vă iubi…

                                                  Dacă eşti bărbatul potrivit, te va găsi şi o vei ajuta să uite… Să uite tot ce a durut-o pentru a te găsi pe tine. Dacă eşti bărbatul potrivit nu va mai conta câte lacrimi a vărsat din cauza celorlalţi… Va uita. Nu va mai conta de câte ori s-a întrebat dacă exişti şi în realitate, nu numai în speranţele ei. Va şti. Nu va mai conta de câte ori a fost dezamăgită, va conta doar să fii tu cel care nu vrea şi nu poate să o dezamăgească.

                                                  Dacă nu eşti bărbatul potrivit, o vei ajuta să îl găsească. Dacă eşti bărbatul potrivit, te va găsi şi o vei ajuta să uite… Să uite tot ce a durut-o pentru a te găsi pe tine. Dacă eşti bărbatul potrivit nu va afla într-o zi, va afla într-o viaţă.

                                                  Dacă eşti bărbatul potrivit totul va merge spre mai bine, iar voi veţi şti, pur şi simplu veţi şti că v-aţi întâlnit pentru a rămâne împreună o viaţă.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply