Dacă n-o mai iubeşti, femeia începe să moară în sinea ei până în clipa în care reuşeşte să te ucidă pe tine din suflet. În acea clipă femeia renaşte. În acea clipă femeia are puterea să iubească din nou.

                                     Femeia care nu mai e iubită de bărbatul pe care încă îl are în suflet e o femeie care se luptă să existe din cauză că nu mai are pentru cine să trăiască. Abia mult mai târziu află ea că poate trăi şi pentru sine şi că poate fi fericită şi iubindu-se pe ea însăşi. Femeia moare şi renaşte lângă fiecare bărbat pe care îl strânge în braţe şi îl poartă în suflet. Un singur gest îi poate reda frumuseţea şi un singur cuvânt o poate doborî. Femeia moare cu adevărat în sinea ei după acela care renunţă să o mai iubească. Se stinge, se urâţeşte, se uită şi se urăşte pentru o vină care nu-i aparţine…

                                     Dar tot femeia renaşte atunci când te ucide din suflet, atunci când reuşeşte să câştige lupta pe care o ducea şi contra ta, cel care i-ai fost, dar şi contra ei însăşi, cea care era lângă tine. O luptă nedreaptă, grea şi istovitoare care o învaţă pe femeie să fie puternică şi să aibă grijă pe cine iubeşte pentru s-ar putea ca acela să-i fie adversar în caz că nu-i poate fi iubire mereu. Femeia renaşte atunci când învaţă să se iubească, atunci când renunţă să se mai învinoăţească şi nu mai e deloc vinovatul fără vină. Femeia se linişteşte şi tace atunci când în suflet îi e curat şi lumină.

                                     În clipa în care femeia renaşte, iubirea înfloreşte în sufletul său, speranţa mângâie şi dorul se stinge. În clipa în care femeia are puterea să iubească din nou, e şi hotărâtă, şi frumoasă, şi fericită, şi sinceră cu ea însăşi. Are curaj să recunoască faptul că poate a greşit, că poate ar fi reuşit să treacă mai departe fără să se chinuie atât… Are curajul să recunoască faptul că i-a fost greu, dar că a învăţat să se ferească de cei care o pot răni, deşi le dă cele mai puternice arme împotriva sa, iubirea, încrederea, sinceritatea.

                                     Dacă n-o mai iubeşti, femeia începe să moară în sinea ei până în clipa în care reuşeşte să te ucidă pe tine din suflet. În acea clipă femeia renaşte. În acea clipă femeia are puterea să iubească din nou.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply