Dacă mă vei neglija, voi înțelege. Dacă mă vei minți, voi înțelege. Dacă mă vei lăsa singură alături de tine, voi înțelege. Dacă am să plec, poate vei înțelege și tu. 

                                Dacă mă vei neglija, voi înțelege. Dacă mă vei minți, voi înțelege. Dacă mă vei lăsa singură alături de tine, voi înțelege. Dar asta nu înseamnă că te voi ierta sau că voi uita sau că voi putea cumva, cândva să trec peste și să reușesc să îți mai acord încă o șansă. Așa că nu te baza pe asta când vei dori să te întorci. O femeie puternică și hotărâtă ia decizii abia după ce s-a gândit foarte bine și s-a răzgândit de câteva ori. De aceea o astfel de femei cu greu va putea fi întoarsă din drum. 

                                Dacă am să plec, poate vei înțelege și tu. Și poate îți va părea rău cândva… Că n-ai făcut ce ar fi trebuit, ce spuneai că simți. Dar să nu ai pretenția să mă las înduplecată de scuze și păreri de rău, de rugăminți și promisiuni. Să nu ai pretenția să te cred când îmi vei spune că ți-ai învățat lecția. Poate așa va fi, totuși, un om căruia i se oferă șanse la nesfârșit va greși la nesfârșit știind că poate fi iertat. 

                                Iubirea nu trebuie să fie așa, să lăsăm pe mâine sentimentele pe care nu le-am arătat azi și tot așa. Nu cred că trebuie să fim zgârciți în gesturi și mângâieri, în a fi prezenți și a face tot posibilul să aducem zâmbete pe chipurile celor pe care îi iubim. Neglijența nu are ce să caute într-un cuplu la fel cum nu ar trebui să se găsească nici minciuni sau indiferență și nici orgolii. Dar, din păcate, sunt oameni care își dau seama mult prea târziu că ceea ce au este exact ceea ce au nevoie… Iar cei mai mulți o fac după ce nu mai au acel ceva… Pe acel cineva. 

 

 

 

 

Foto: Fredo Figaredo

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts