Dacă mă iubești, fă-mă să râd. Te voi iubi și mai mult. Pentru că eu așa funcționez, cu fericire. Așa mă vindec. Așa mă încarc cu energie. Fă-mă să râd. 

                        A fost o vreme în care nu știam exact ce caut la oameni. Și nici acum nu cred că știu prea bine. Totuși… Dacă mă iubești, fă-mă să râd. Te voi iubi și mai mult. Pentru că eu așa funcționez, cu fericire. Așa mă vindec. Așa mă încarc cu energie. Fă-mă să râd. Și le vei demonstra tuturor ce fel de om ești, un om bun. Pentru că numai oamenii buni pot împărți bucurie. 

                        Femeile se  îndrăgostesc de bărbații care le oferă sentimentul de siguranță, de cei care le fac să se simtă frumoase și apreciate, de cei care le respectă. Femeile se îndrăgostesc de bărbați pentru un milion de motive și câteodată chiar fără motiv. Dar rămân numai alături de cei car le fac fericite. Unei femei degeaba îi oferi orice altceva dacă nu îi oferi fericire. Se ofilește. Nu poate îndura. Nu foarte mult. Rămâne doar atât cât să se convingă de faptul că nu mai e nimic de făcut, de salvat, de așteptat. 

                        Fă-mă să râd. Și voi rămâne. 

                        Fericirea e cea care așterne frumusețe pe chipul femeii, e cea care îi dă putere să meargă mai departe atunci când e greu, e cea care o motivează să nu renunțe când obosește. Nu contează dacă e vorba despre fericirea pe care o are deja sau despre cea pe care vrea să o obțină. 

                        O femeie care luptă pentru fericirea ei e o femeie frumoasă, puternică, e o femeie pe care nu ai vrea să o pierzi vreodată dacă o ai lângă tine. Dar cum faci o femeie fericită? Iubind-o, bineînțeles. Oricât de greu ar fi, dacă o iubești, ea va fi fericită. 

Foto: Allef Vinicius

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts