Dacă iubirea este prea mare, nicio distanţă nu va sta în calea ei, ci va aduce mult mai aproape două suflete.

 

                                      Credeţi-mă, nu distanţa contează, contează ca legătura care uneşte doi oameni să fie atât de puternică încât ei să nu se uite, ci să îşi ducă dorul, să se aştepte şi să se iubească mai mult atunci când viaţa îi readuce aproape. Atunci când sunt departe, doi oameni se pot simţi despărţiţi, pe ei distanţa îi face slabi, sau se pot simţi împreună oriunde s-ar afla pentru că sufletele lor sunt mereu aproape unul de celălalt, pe aceştia distanţa îi face puternici.

                                      Dacă doi oameni sunt legaţi de iubire îmi vine greu să cred că poate ceva să schimbe un sentiment atât de puternic cum e iubirea. Îmi vine greu să cred că ,,Ochii care nu se văd se uită”. Poţi să uiţi un om căruia îi duci dorul în fiecare clipă? Poţi să uiţi un om de care te leagă ceva dincolo de voinţa sau puterea ta de înţelegere? Eu aşa cred că stau lucrurile.

                                      Naivitatea îmi spune că oamenii care se iubesc nu se uită oricât de grele ar fi încercările la care sunt supuşi de către viaţă. Sufletul îmi spune că e greu, foarte greu, să scoţi din inimă un om alături de care n-ai apucat să-ţi împlineşti iubirea. Raţiunea îmi spune că întotdeauna speranţele au avut şi un temei, ceea ce înseamnă că au existat relaţii care le-au demonstrat tuturor că distanţa nu este o piedică în faţa iubirii adevărate.

                                      Suntem capabili să credem în ceva mult mai măreţ decât noi, dar ne este teamă să credem în noi înşine şi în oamenii de alături. De ce? Oamenii ar trebui să aibă mai multă încredere în iubire, nu este un fundament slab al vieţii, este chiar cel mai puternic. Să nu îţi faci niciodată griji că distanţa va fi prea mare pentru ca iubire să reziste. Dacă iubirea este prea mare, nicio distanţă nu va sta în calea ei, ci va aduce mult mai aproape două suflete.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply