Dacă erai un bărbat atât de deştept precum pretinzi, nu m-ai fi făcut niciodată geloasă, ci i-ai fi făcut pe alţii geloşi pentru că mă ai… Avut…

                                               Dacă erai un bărbat atât de deştept precum pretinzi, nu m-ai fi făcut niciodată geloasă, ci i-ai fi făcut pe alţii geloşi pentru că mă ai…Aveai…

                                               Eu nu am aruncat priviri chemătoare în stânga şi în dreapta, nu am lăsat niciodată să se înţeleagă că aş fi dispusă să flirtez aiurea cu bărbaţi pe care abia i-am întâlnit doar ca să te fac pe tine gelos. Eu am fost mereu conştientă că în iubire poţi pierde chiar dacă iubeşti. Poţi pierde dintr-o prostie copilărească sau un joc de orgoliu care tot cere să fie hrănit. Crezi că eu n-aş fi putut să mă joc cu minţile altora şi cu sufletul tău lăsându-l să se frământe şi să se întrebe? Eu nu sunt genul. Eu preţuiesc ce am lângă mine şi apreciez tot ce am primit de la viaţă, poate chiar mai mult decât ar fi cazul uneori pentru că ştiu că nemulţumiţilor li se ia darul, iar viaţa te lasă cu sufletul gol când ţi-e lumea mai dragă.

                                               Tu le-ai luat pe toate la rând. Le-ai oferit zâmbete largi şi complimente dulci. Le-ai admirat din cap până-n picioare pentru că, nu se ştie niciodată, poate se iveşte vreo aventură, aşa-i? Asta numeşti tu a fi ,,bărbat deştept”? Ce proastă am fost. Sau din contră. Tu ştii mai bine ca oricine ce înseamnă să fii sorbit din priviri şi cât de slab trebuie să fii ca să nu le rezişti. Eu ştiu mai bine ca tine ce înseamnă să oferi un refuz vânătorilor de aventuri, ignorându-i total. Dar asta e, nu toţi au respect de sine şi nu toţi au respect pentru persoana pe care o au alături, aşa-i?

                                               O femeie care iubeşte şi respectă bărbatul de lângă ea, îi va face pe toţi invidioşi. Aşa ar trebui să facă astfel şi un bărbat care iubeşte, dar unii sunt mai slabi de felul lor şi nu pot rezista tentaţiei de a se juca puţin cu sentimentele. Unii pierd copilăreşte, deşi iubesc. Dar pierd pe drept.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • De ce nu mai pot comenta la pagina dumneavoastra de facebook?Iar imi dati ignore ca asa cred ca va place….:)

 • COMMENTS (155)

  1. scorpioinlovecosti 09th noiembrie 2016 at 18:38 -

   De ce nu mai pot comenta la pagina dumneavoastra de facebook?Iar imi dati ignore ca asa cred ca va place….:)

   Reply
  2. scorpioinlovecosti 09th noiembrie 2016 at 18:36 -

   😉

   Reply
  3. scorpioinlovecosti 09th noiembrie 2016 at 18:36 -

   Imi suna foarte cunoscut ce ati scris de parca v-as cunoaste…..;)

   Reply
  4. scorpioinlovecosti 09th noiembrie 2016 at 18:35 -

   hahahaha…cine te-a suparat femeie???

   Reply

  Leave a Reply