Dacă atunci când eşti bun eşti luat de prost, atunci probabil că n-am şanse să mă deştept vreodată. Şi nici nu vreau. Să vedem cât de nenorociţi pot fi cei din jur. Să vedem cât de lacomi. Oare pot ei să ia atât de mult cât pot eu să le ofer?

                                  Azi pur şi simplu n-am destul timp pentru oameni care nu mă pot face fericită. Se întâmpă de prea multe ori să nu poţi face nimic pentru tine, dar să poţi face atâtea pentru cei din jur. Şi faci atâtea pentru cei din jur, nu eziţi, nu te întrebi dacă merită, nu te întrebi nimic, faci totul pentru ei dacă poţi şi nu o faci pentru că ai vrea ceva în schimb, dar îţi dai seama mai târziu că oamenii sunt parşivi şi că nu-ţi oferă nici măcar un minim de mulţumire care să te facă fericită, nu mai vorbesc de iubire sau de respect. Probabil că puţini sunt aceia care merită să primească din suflet… În special iubire. Azi pur şi simplu nu-mi mai pierd timpul cu oameni nerecunoscători şi goi pe interior pentru că eu ajung să sufăr după ei, iar ajung să se încălzească prea mult cu iubirea mea, iubire pe care de altfel n-ar merita-o.

                                  Azi pur şi simplu nu mai dau atenţie oamenilor care vor să-mi intre în suflet dar nu mă pot păstra într-al lor. Sunt la fel ca cei care nu oferă fericire, doar că ei oferă amăgiri şi îţi dau exact atât cât îţi trebuie ca să rămâi pe lângă ei şi să-i iubeşti în continuare, dar nu-ţi dau niciodată atât cât să te facă fericită, ei nu dau din sufletul lor, cu ce ar mai rămâne mai apoi? Azi n-am timp de ei, pur şi simplu. 

                                  Azi nu-mi pasă de cei care sunt egoişti şi punct. Nici lor nu le pasă de mine… Dar probabil asta nu ar reuşi decât să mă facă să fiu o persoană la fel de egoistă, la fel de incapabilă să ofere un zâmbet. Şi ştiţi ce? Prefer să am de suferit de pe urma oamenilor pe care îi iubesc decât să strâng din dinţi şi să mă chinui să le plătesc indiferenţa cu indiferenţă în condiţiile în care eu nu sunt ca ei. Am de pierdut, dar undeva în adâncul sufletului poate că am de câştigat mai mult. Dacă atunci când eşti bun eşti luat de prost, atunci probabil că n-am şanse să mă deştept vreodată. Şi nici nu vreau. Să vedem cât de nenorociţi pot fi cei din jur. Să vedem cât de lacomi. Oare pot ei să ia atât de mult cât pot eu să le ofer?

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply