Dacă asta înseamnă să fii femeie ,,de treabă”, eu vreau să fiu o scorpie care ştie să iubească atunci când are pe cine!

                                      Cred că aleg să fiu una din alea despre care se vorbeşte că sunt prea pretenţioase, prefer să se spună că de asta sunt singură, decât să fiu una din alea care se perindă prin braţele şi paturile bărbaţilor fără obligaţii sau implicare afectivă. Dacă asta înseamnă să fii femeie ,,de treabă”, eu vreau să fiu o scorpie care ştie să iubească atunci când are pe cine!

                                      O femeie poate să facă ce doreşte din tine atunci când nu te iubeşte, o femeie te poate face să te simţi în al nouălea cer şi te poate arunca de acolo fără niciun regret tocmai pentru cu nu te iubeşte. Astfel de femei se aruncă în braţele bărbaţilor şi îi fac să se topească după ele, iar celelalte, cele care şi-ar trimite bărbaţii în al nouălea cer şi ar rămâne jos doar ca să aibă cine să-i prindă în caz că vor cădea, celelalte aşteaptă mai întâi un semn, nu se aruncă fără certitudine pentru că nu vor să rişte să se arunce în prăpăstia adâncă dintre ei, în eventualitatea în care ea ar exista.

                                      Nu vreau să fiu o femeie ,,de treabă” doar pentru că ,,iubesc mult”, adică orice îmi pică în braţe. Eu iubesc mult, nu mulţi. Dacă să fii femeie ,,de treabă” înseamnă să n-ai scrupule, bun-simţ şi respect de sine, atunci nu vreau să fiu o astfel de femeie, eu am fost educată altfel, eu sunt altfel. 

                                      Eu sunt şi vreau să fiu în continuare o scorpie care ştie să iubească atunci când are pe cine! Numai atunci când are pe cine! Eu nu iubesc doar de dragul de a mai pierde nişte timp, eu iubesc de dragul de a mai câştiga clipe de eternitate, iar cine nu înţelege înseamnă că nu a trăit această eternitate. Vreau să fiu o scorpie demnă, una care aşteaptă să primească certitudini, nu o femeie de treabă care acţionează pe baza unor simple cuvinte fără suport. Cred că aleg să fiu una din alea despre care se vorbeşte că sunt prea pretenţioase. Sunt una dintre cele pretenţioase, n-am curajul necesar să-mi las sufletul pe mâinile oricui.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • Sunt de acord in totalitate cu aceasta postare. O femeie care stie ce vrea nu se arunca in bratele oricarui barbat.

 • COMMENT (1)

  1. Costel 02nd ianuarie 2016 at 10:20 -

   Sunt de acord in totalitate cu aceasta postare. O femeie care stie ce vrea nu se arunca in bratele oricarui barbat.

   Reply

  Leave a Reply