Dacă ar fi să definim femeia …

Dacă ar fi să definim femeia ce am putea spune despre ea? O multime de lucruri şi toate frumoase.

Femeia este cea mai puternică fiinţă de pe Pământ. În mare parte nici nu trăieşte pentru ea ci pentru cei pe care îi iubeşte. Face tot posibilul pentru ca acei oameni să fie întotdeauna fericiţi, chiar dacă asta înseamnă să renunţe la propria fericire.

Femeia este cea mai frumoasă capodopera a lui Dumnezeu. Şi nu îţi poţi da seama de adevărul cuvintelor mele decât dacă ai petrecut o noapte întreagă privind o femeia, iar când s-au ivit zorile ai mai fi vrut totuşi ca dimineaţa să întârzie. Nu îmi pot da seama dacă frumuseţea ei se ascunde în privirile, în zâmbetul sau în felul său de a fi, dar pot spune, fără să-mi fie teamă că ma voi înşela că femeia e singura plăsmuire a lui Dumnezeu care îţi fură inima pentru totdeauna.

Femeia e leac pentru orice boală a sufletului. Ea vindecă tot. Vindecă până şi amintirea unei răni, iar tot ce rămâne în urmă e frumos. Când o femeie îţi atinge sufletul ai grijă să nu-l mai laşi să fie atins de urâţenie.

Femeia e un refugiu. Ea te ajută să te îndepărtezi de cruzimea întregii lumi. Îţi oferă căldură, iubire, te ajută să regăseşti speranţa, apoi te trimite înapoi la luptă. Te vrea câştigător în faţa vieţii. Ea iţi va fi mereu alături atunci când vei avea nevoie.

Femeia e mai presus de cuvinte sau cel puţin mai presus de cuvintele mele. Eu nu mai ştiu ce e femeia pentru că poate fi orice. Contează doar că e tot ceea ce ai nevoie ca să fii fericit.

Acum, dragul meu prieten, cât timp dau eu uitării o ţigară, îmi poţi spune tu dacă ar fi să definim femeia, ce mai e ea?

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply