Dacă ai pe cineva care să te strângă în brațe atunci când totul îți este potrivnic, ai totul. 

                      Nu te lăsa descurajată de neșansele și lipsa de noroc care ți se ivesc în cale aproape la fiecare pas. E adevărat că pentru unii totul se întâmplă mai ușor, dar fiecare dintre noi are parte de momentele sale mai dificile sau mai ușoare. Nu te lăsa descurajată de criticile și de părerile celorlalți, contează să fii tu mulțumită de tine, contează să te poți uita în oglindă cu fruntea sus și cu demnitatea intactă, restul sunt vorbe. Doar vorbe. 

                      Uneori vei simți că cedezi și vei avea impresia că ai pierdut totul, că nu mai are vrun rost și că ai eșuat. Dar nu e adevărat. Dacă ai pe cineva care să te strângă în brațe atunci când totul îți este potrivnic, ai totul. Când nu mai ai putere și voință să lupți pentru tine, fă-o pentru omul drag, pentru acel om care nu vrea sub nicio formă să te vadă învinsă, ci învingătoare. 

                      Dacă ai pe cineva care te iubește necondiționat și îți acceptă imperfecțiunile, pe cineva care să te sprijine și să te susțină în orice moment, atunci nu ai voie să renunți, să cedezi sau să te dai bătută. Nu ai voie. De dragul acelui om care vede în tine mai multe decât vei vedea tu vreodată. 

                      Să știi că viața nu e niciodată atât de grea, de crudă și de nedreaptă pe cât te-ai aștepta să fie, în special atunci când te ține de mână un om care te iubește sincer. Dacă ai pe cineva care să te strângă în brațe atunci când pare că nimic din tot ce ai clădit nu e stabil și durabil, indiferent care ar fi adevărul, tu ai totul. 

                      Și chiar dacă încă nu ai lângă tine un astfel de om, gândește-te că într-o zi îl vei întâlni și că nu se va bucura să afle că în lipsa lui ai cedat. 

Foto: S A R A H ✗ S H A R P

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts