Dă-mi motive să te țin de mână și să te sărut cu dor de fiecare dată, în fiecare zi. 

                         Iubirea e făcută din puțin. Din ieri, din azi și din mâine. E făcută din fiecare clipă petrecută împreună, bună sau rea. Noi suntem făcuți din iubire. Dar iubirea mai e făcută din noi?

                         Uneori ne grăbim prea mult și cu toții știm că graba strică treaba și că ar trebui să luăm totul pas cu pas, să ne concentrăm pe fiecare zi, nu doar pe ceea ce va fi pentru că viața e făcută din ziua de azi în mare parte. Iubește-mă azi. Poate că m-ai iubit și ieri, dar nu o să pot trăi prea mult cu o iubire din trecut. Poate mă vei iubi și mâine, dar nu îmi place să mă amăgesc, vreau să văd faptele întâi, să mă conving. Așa că tu iubește-mă cel mai bine azi. Dă-mi motive să te țin de mână și să te sărut cu dor de fiecare dată, în fiecare zi.

                         Și nu mă întreba dacă te iubesc, fă-mă să te iubesc. Nu mă întreba dacă vreau, fă-mă să vreau. Nu îmi spune cum va fi ziua de mâine, arată-mi cum va fi. Nu mă amăgi. Nu mă minți. Fă-mă să te iubesc așa cum nu am mai iubit oferindu-mi motive, nu doar promisiuni.

                         Pentru că voi fi mereu ceea ce vei trezi în sufletul meu. Voi fi mereu un răspuns la ceea ce îmi ești tu. Hai să construim totul pas cu pas, zi de zi, fără să ne gândim prea mult la ce va fi. Hai să ne oferim motive și gesturi, fapte și amintiri. Hai să ne fim. 

                         De multe ori greșim amânând iubirea de pe azi pe mâine, iar aceste amânări nu fac decât să îndepărteze doi oameni. În iubire nu poți compensa pe parcurs. Degeaba oferi mai târziu dacă nu ai oferit când trebuia. 

Foto: Chris Coe

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts