Da, mă, sunt proastă și c**vă și cum mai spui tu. Dar te rog să nu uiți că a fost o vreme în care te mândreai cu mine.

                              E ceva care pe mine mă calcă pe nervi și mă scoate din sărite. Bârfele de la final. Cum merge el cu toți prietenii în oraș și începe să se laude cum a prostit-o pe ea, cum s-a folosit de ea și atât, cum nu s-a implicat deloc și nici în suflet n-a purtat-o vreo secundă. Hai serios?! Știi zicala cu vulpea și strugurii, nu? Ar trebui!

                              Povestește cu patos cum i-a tras-o în toate pozițiile și cât de bărbat a fost el în timp ce ea era doar una dintre proastele care cred în abureli ieftine. Că așa sunt unii, mari zmei la final și ditamai mieii în timpul relației când ți-e și frică să pleci noaptea cu ei pe stradă. 

                              Bărbați pe dracu’… Vă văietați că nu mai există femei, dar voi încă mai sunteți doar niște băieți care abia așteaptă să dezbrace ceva. Să știți și voi că un bărbat adevărat nu se va lăuda niciodată cu numărul femeilor pe care le-a avut, chiar dacă au fost multe. Un bărbat nu va vorbi niciodată urât despre femeia alături de care a trăit cândva pentru că ea a fost una dintre alegerile lui. Și chiar dacă nu va avea cuvinte de laudă de spus, va prefera să tacă, nu să facă pe grozavul în fața unora care oricum nu dau doi bani pe ceea ce spune el din cauza invidiei care îi roade. 

                              Din cauza unor aste de bărbați au ajuns multe femei să fie proaste și curve și în multe alte feluri, dar numai așa, din cauza etichetelor care le-au fost lipite de frunte de către unii care habar nu au ce înseamnă să păstrezi pentru tine anumite întâmplări din viață. 

                              Da, mă, sunt proastă și c**vă și cum mai spui tu. Dar te rog să nu uiți că a fost o vreme în care te mândreai cu mine. Nu uita că am fost una dintre alegerile tale… Iar alegerile am auzit că ne definesc. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts