Da, domnule, sunt a dracului pentru că nu accept să mă joace în picioare unul care nu ştie să meargă pe vârfuri într-un suflet. Sunt a dracului pentru că sunt mândră de femeia care am devenit şi n-am chef, pur şi simplu n-am chef să strice oricine tot ce m-am chinuit să devin!

                                     Ştiu eu cum faceţi voi, băteţi la uşa sufletului femeii cu sfială, păreţi timizi, daţi impresia că toate sunt bune şi frumoase, că nu aveţi de gând nici măcar să atingeţi ceva, nici vorbă să faceţi rău în vreun fel, dar cum v-a lăsat ea să intraţi, trântiţi uşi, distrugeţi zăvoare, scoateţi din temelii, jucaţi în picioare, domne, ce vă pasă vouă, parcă aţi fi tâlhari. Sunteţi tâlhari, de suflete, de sentimente, de iubire. Nu vă interesează pe voi ce lăsaţi în urmă, important e ce găsiţi şi ce luaţi, atât. De restul, Dumnezeu cu mila.

                                     Dacă nu ştii să mergi pe vârfuri, să asculţi si să faci linişte, atunci n-ai niciun drept să calci în picioare. Eu nu te las. Am să las pe unul să îmi calce sufletul în picioare, am să deschid singură şi de bună voie toate uşile, toate sertărele, am să-i arăt şi ce iubesc şi ce urăsc, şi ce frici am, dar şi ce puteri ascunse zac în sufletul meu. Am să-i spun ,,Ia-l, mă, şi fă fă ce vrei cu el, joacă-l în picioare, rupe-l în bucăţi, lasă-l în dorul tânjelilor fără realizare, dă-i speranţe şi după ele nu-i mai da nimic, lasă-l aşa, să moară fără să fi atins ce vrea să aibă.” Am să-i dau drepturi depline asupra a ce am devenit şi-am să-l las să mă facă o cu totul alta, dar până la acela pe care să-l las să facă toate astea e cale lungă. M-am făcut a dracului, mi-am dat seama că-mi place şi sunt mândră de femeia care am devenit, puternică şi naivă, sensibilă, dar nu proastă. N-am chef să las pe oricine să îşi bată joc. N-am chef şi punct. Lasă, m-am săturat să fie alţii fericiţi pe spinarea mea, iar eu să mă chinui să-i duc pe toţi în spate pentru că vreau să fiu şi sunt prea bună pentru a oferi refuzuri. Am să las pe unul să-mi calce în picioare sufletul, dar înainte de asta am să mă asigur că ştie să meargă pe vârfuri pentru că iubeşte, iar acela nu va juca nimic în picioare pentru că va iubi.

                                     Da, domnule, sunt a dracului pentru că nu accept să mă joace în picioare unul care nu ştie să meargă pe vârfuri într-un suflet. Sunt a dracului pentru că sunt mândră de femeia care am devenit şi n-am chef, pur şi simplu n-am chef să strice oricine tot ce m-am chinuit să devin!

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • Eu zic ca tu ai trecut cel puțin odata prin ce ai descris.
  De apreciat ambiția ta de dupa cauză.

 • devenirea nu s a incheiat. nu fii sigura ca esti pt totdeauna ce ai devenit. dar e bine sa scrii un asemenea frumos articol ca sa-ti sustii devenirea:)

 • COMMENTS (19)

  1. Ciprian 24th iulie 2016 at 21:14 -

   Tipic! Fuge ce fuge si se inpiedica !!! :))) (Y)

   Reply
  2. cata 18th aprilie 2016 at 22:41 -

   devenirea nu s a incheiat. nu fii sigura ca esti pt totdeauna ce ai devenit. dar e bine sa scrii un asemenea frumos articol ca sa-ti sustii devenirea:)

   Reply
  3. Alice 28th martie 2016 at 13:23 -

   Iti multumesc din sufletul meu de femeie indurerata 🙂

   Reply
  4. Cristian 04th martie 2016 at 01:21 -

   Eu zic ca tu ai trecut cel puțin odata prin ce ai descris.
   De apreciat ambiția ta de dupa cauză.

   Reply

  Leave a Reply