Cumva, cred că i-au ajuns și ei toate acele așteptări pe care i le-ai oferit. Are și ea un suflet de hrănit cu iubire. 

                      Iubește-o! Iubește-o cu i mare și cu tot ce ai tu mai bun pentru că merită. Iubește-o pentru că e una dintre acele puține femei din viața ta care îți poartă de grijă, te sprijină, te ajută și te înțeleg. Iubește-o pentru că îți este alături în momentele în care cei mai mulți te părăsesc. Iubește-o pentru că, oricâte ar fi capabilă să facă pentru tine, nu va putea niciodată să îți fie alături la nesfârșit dacă te încăpățânezi să îi dai motive pentru a nu o face. 

                      Are zile la fel de proaste ca ale tale, o supără și pe ea viața, greutățile nu o ocolesc, iar problemele nici atât. Are nevoie de câteva vorbe bune, de încurajări, mângâieri și de un umăr pe care să își odihnească tâmplele. Are nevoie să fii pentru ea tot ceea ce ea este pentru tine. Nu o neglija și nu lăsa grijile sau necazurile vieții de zi cu zi să facă iubirea pentru ea să se ofilească. 

                      Cumva, cred că i-au ajuns și ei toate acele așteptări pe care i le-ai oferit. Are și ea un suflet de hrănit cu iubire. Are și ea nevoie de un om care să o asculte și să o înțeleagă, de cineva care să se pună pe locul al doilea pentru a o pune pe ea pe primul loc. 

                      Nu amâna iubirea, gesturile, dovezile. Nu lăsa pe mâine tandrețea de azi. Dacă te face fericit, oferă-i, la rândul tău, fericire. Iubirea înseamnă și reciprocitate. Nu putem păstra mereu un echilibru, e greu. Dar putem încerca măcar să contrabalansăm atunci când rămânem puțin în urmă. 

                      Nu e greu să fii omul potrivit dacă vrei. Nu e greu deloc. 

Foto: Dilan NaGi

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts