Cum întorci înapoi o femeie care a plecat de lângă tine? N-o laşi să plece !

                                Cum întorci înapoi o femeie care a plecat de lângă tine? N-o laşi să plece ! Dacă a plecat nu o mai poţi întoarce. Dacă a plecat deja nu vă mai aparţineţi unul altuia. Dacă a plecat sunteţi deja doi străini la fel ca la început… Doi străin cu amintiri de neuitat.

                               Poţi întoarce înapoi o femeie numai dacă eşti destul de norocos încât ea să nu fi plecat decât cu trupul, nu şi cu sufletul de lângă tine. Dar ştii… Când pleacă o femeie de lângă un bărbat, continuă să-l poarte după ea în suflet, în amintiri… Imagini şterse ale unui trecut atât de clar. Când pleacă o femeie, ea nu lasă nimic în urmă. Cară după sine tot trecutul, dar nu trăieşte în trecut.

                              Dacă nu vrei să te părăsească o femeie, nu îi dai motive să o facă, pentru că motivele o obligă să renunţe la ceea ce iubeşte. Motivele… Tu… După ce a plecat e prea târziu ca să mai poţi schimba ceva. E prea târziu pentru părerile de rău. E prea târziu pentru scuze. E prea târziu pentru promisiuni şi iluzii. E deja prea târziu pentru voi.

                             Da… Nu poţi întoarce inapoi o femeie care a hotărât să plece. Poţi doar să nu îi dai motive să îşi dorească să te părăsească vreodată… Dar nu o poţi întoarce… Să n-o laşi să plece ! Dacă a plecat nu o mai poţi întoarce. Dacă a plecat deja nu vă mai aparţineţi unul altuia. Dacă a plecat sunteţi deja doi străini la fel ca la început… Doi străin cu amintiri de neuitat… 

Foto: We Heart It

large (4)

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply