Cum faci o femeie să te uite? Plaseaz-o în planul al doilea al priorităţilor tale…

                                      Cum faci o femeie să te uite? Plaseaz-o în planul al doilea al priorităţilor tale…

                                      La început o femeie suferă atunci când observă că nu mai este ea cea care conteaza cu adevărat pentru tine. Îşi pune întrebări. Se condamnă. Se crede vinovată pentru lipsa ta de interes şi chiar se pedepseşte pentru asta. Dar nu te lasă să ştii toate astea. Suferă în tăcere şi încearcă să îndrepte ,,greşelile” făcute, deşi nici ea nu ştie cu ce a greşit. Dar pentru tine nu mai contează. Orice ar face, rămâne acolo în planul al doilea. Te încăpăţânezi să o laşi acolo pentru că eşti sigur că ea îţi aparţine în totalitate şi pentru totdeauna, dar aici te înşeli. Şi…

                                     Şi treptat începe ea să realizeze că de fapt nu ţi-a greşit cu nimic. Că singurul vinovat eşti tu pentru simplul fapt că nu te mai osteneşti să îi arăţi vreo dovadă de iubire. Crezi că iubirea e de la sine înţeleasă? Nu! Nu e şi nu va fi niciodată. Tu nu ştii cum e să aştepţi confirmări ale sentimentelor pentru că ea ţi le oferă zilnic, dar ea le aşteaptă şi la un moment dat se va sătura să aştepte ceea ce tu crezi că e de la sine înţeles. Va începe să te uite şi te va uita tot mai mult odată cu fiecare dovadă de indiferenţă pe care i-o vei oferi, iar în momentul în care nu vei mai fi decât un simplu străin, care i-a oferit cândva amintiri frumoase ce-i drept, dar mai apoi doar aşteptări, va pleca. 

                                      Abia atunci vei realiza că iubirea are nevoie de confirmări şi că viaţa îţi oferă ori fericire, ori o lecţie. Şi să ştii că eşti mai aproape de fericire cu fiecare lecţie învăţată. Ai grijă să ţi le însuşeşti pe toate.

Foto: We Heart It

large (60)

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • COMMENT (1)

  1. moncler outlet online 24th iulie 2017 at 15:59 -

   I adore this blog layout . How was it made? It is really good!
   moncler outlet online

   Reply

  Leave a Reply