Cum e iubirea atunci când prezenţa celui pe care îl iubeşti e nelipsită, atunci când promisiunile nu dor, iar certurile pornesc de la faptul că unul dintre voi are prea puţină grijă de el însuşi?!

                                   Cum e iubirea atunci când prezenţa celui pe care îl iubeşti e nelipsită, atunci când promisiunile nu dor, iar certurile pornesc de la faptul că unul dintre voi are prea puţină grijă de el însuşi?!

                                   Atunci iubirea poate fi numită cu adevărat iubire. El… El nu e vreun prinţ, dar face tot posibilul să te simţi ca o regină alături de el, îl vezi cum încearcă să te surprindă plăcut cu orice îi este la îndemână şi totul contează enorm numai faptul că încearcă. Îi dai de gândit atunci când eşti supărată şi te închizi în tine din cauză că nu vrei să-l faci şi pe el să se îngrijoreze, deşi… El se îngrijorează mai mult atunci când nu ştie ce te face nefericită. Dacă nu ştie ce te întristează, cum poate schimba situaţia în favoarea lui ca să te poată face să zâmbeşti din nou. Uneori apelează la tot felul de copilării sau se supără, obligându-te astfel să îţi ieşi din stare pentru el dacă pentru tine nu vrei sau nu poţi.

                                   Ea… Ea e o femeie normală, dar pentru tine nu va fi niciodată ca celelalte. Vor fi nopţi în care nu va dormi pentru că va avea grijă să îţi treacă răceala, vor fi zile în care se va îngrijora îngrozitor doar pentru că ai întârziat 10 minute din cauza traficului infernal. În anumite momente va protesta, va prefera să-şi facă rău pentru a te convinge pe tine să îţi faci bine, sacrificiile ei îţi pot schimba hotărârile datorită iubirii pe care i-o porţi.

                                   Deşi mulţi dintre noi avem parte de dezamăgiri atunci când vine vorba de iubire, în esenţă, iubirea e frumoasă, e ceva pentru care merită să trăim, să fim responsabili, grijulii şi frumoşi, frumoşi ca suflete, nu neapărat ca fiinţe. Iubirea e nebună, copilărească, naivă şi plină de frisoane dulci sau amare, calde sau reci, e plină de linişte şi de zbucium. Iubirea e atunci când nu ţi-l poţi scoate pe celălalt din gânduri pentru că e cuibărit în suflet, e atunci când ai putea face orice numai pentru un zâmbet, o îmbrăţişare sau, cel mai bine, un sărut. Iubiţi, oameni frumoşi! Iubirea înseamnă viaţă.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply