Cu femeia să nu te pui niciodată pentru că te poate iubi enorm… Şi tocmai pentru că te poate iubi enorm poate fi rănită atât de tare încât să devină atât de puternică şi pur şi simplu să plece sau să facă exact ce vrea să facă. Să nu te pui niciodată cu femeia!

                                           Cu femeia să nu te pui niciodată pentru că te poate iubi enorm… Şi tocmai pentru că te poate iubi enorm poate fi rănită atât de tare încât să devină atât de puternică şi pur şi simplu să plece sau să facă exact ce vrea să facă. Să nu te pui niciodată cu femeia! Poate sunt bărbaţii puternici, poate sunt bărbaţii cei care te fac să te simţi în siguranţă, dar orice ar fi, cu femeiea să nu te pui niciodată pentru că ea poate fi atât de puternică încât să poarte de grijă unei întregi familii, poate fi atât de puternică încât să nu renunţe la ceea ştie că o va putea face fericită, chiar dacă deocamdată îi aduce numai tristeţe, nu poate renunţa la iubire.

                                           Iubirea unei femei e sacră, iar pentru ea omul iubit e cel mai minunat om. Pentru o femeie, niciun compromis nu e prea mic, nicio problemă nu e fără soluţie, niciun obstacol nu e de netrecut atât timp cât are în suflet iubirea celui drag şi pentru el. 

                                           Renunţarea unei femei e dezastruoasă, se lasă cu promisiuni la fericire pentru ea însăşi, cu o indiferenţă de piatră faţă de el, cu un război de orgolii pentru amândoi. Nu ai cum să ştii ce te va durea mai tare, indiferenţa ei sau războiul declarat. Se va lupta să fie fericită, mult mai fericită decât tine, se va strădui să îţi dai seama că ai pierdut, ai pierdut pentru că n-ai avut habar că ai tot, că te-a iubit de tot şi pentru nimic. Şi tocmai pentru că te-a iubit enorm a putut fi rănită atât de tare încât să devină atât de puternică şi pur şi simplu să plece sau să facă exact ce vrea să facă.

                                           Să nu te pui niciodată cu femeia! Nu ştii ce o aprinde mai tare ca focul şi ce o stinge mai repede ca apa. Nu ştii niciodată când e dispusă să renunţe definitiv la tot pentru a iubi şi a fi iubită sau şă renunţe la iubire pentru că nu e iubită. Să nu te pui niciodată cu femeia!

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply