Criticaţi femeile şi le credeţi pe toate ,, stricate”, voi, domnilor, spuneţi că nu mai există iubire sau femei care să iubească bărbaţii, nu doar banii lor, dar nu credeţi că ar trebui să aveţi mai mare grijă cu cine umblaţi?

                                    Criticaţi femeile şi le credeţi pe toate ,, stricate”, voi, domnilor, spuneţi că nu mai există iubire sau femei care să iubească bărbaţii, nu doar banii lor, dar nu credeţi că ar trebui să aveţi mai mare grijă cu cine umblaţi? Eu cred că da. Dacă tu, dragul meu domn, încerci mereu să îţi demonstrezi puterea cumpărând sex şi femei la preţul unei camere de hotel şi al unei sticle de şampanie, atunci mă bucur să îţi spun că da, toate femeile sunt nişte stricate, dar nu îmi permit să generalizez, aşa că voi modifica, toate femeile pe care le poţi avea tu sunt stricate.

                                  Există iubire destulă pentru toţi şi femei care iubesc sunt la fel de multe. Numai să le numeri pe cele care suferă din dragoste şi pe cele care s-au aşezat deja la casele lor, iar atunci vei vedea că nu eşti tu singurul ghinionist din ţară şi că nu e vina femeilor că nu te iubesc, ci e vina ta că nu ştii ce să păstrezi aproape.

                                Nu, nu femile din jur ţi-au ucis iubire, ai ucis-o tu cu marea ta putere.

                               Încă există femei lângă care poţi petrece o noapte întreagă discutând despre cărţi, acele femei alături de care viaţa e poezie de dragoste.

                              Încă există femei care gătesc mai bine decât bucătarii de la restaurante şi care, deşi ştiu că au apus de mult timp acele vremuri în care locul femeii era la cratiţă, vor întotdeauna să îşi încânte bărbaţii cu o mâncare bine gătită.

                             Încă există femei pe care le poţi cucerii doar cu mâinile goale. Fără cadouri scumpe. Fără vorbe împrumutate de prin romane. Femei pe care nu le poţi cumpăra, dar le poţi cucerii…

                            Încă există femei care ştiu să îţi ofere plăcere pentru suflet şi vorbe bune de pus pe răni atunci când simţi că te clatini şi mai ai puţin până cazi.

                           Încă există femei care cresc iubire în inimile lor şi o oferă, dar nu oricui, numai celor care merită. Încă există femei care nu ucid iubirea.

                          Nu toate femeile sunt stricate, cele mai multe ştiu să iubească, domnii mei, iar voi, dragelor, să ştiţi că nu toţi bărbaţii sunt la fel !

Foto: We Heart It

large (15)

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply