Crezi în etern?

                            Cred în etern, cred în nemurire, cred în infinit. Dar cred în eternul unei clipe, în nemurirea amintirilor şi în înfinitatea sentimentelor. Toate acestea există. Le trăiesc, le doresc, le am.

                           Într-o lume în care toate sunt efemere, iar adevărul este doar pe jumătate adevărat şi sincer, încă mai există etern şi lucruri care să dăinuie. Încă mai există căi spre nemurire şi infinit. 

                          Cuvintele… Cuvintele, odată rostite, se risipesc în văzduh şi sunt înghiţite de cer, dar sentimentele pe care le provoacă dăinuie. Rămân în suflet… Iar sufletul nu va muri niciodată.

                          Privirile… Privirile se sting şi ele odată cu fiecare clipă, dar adâncimea lor fără margini, nu se risipeşte în acelaşi chip. Se prefac în amintiri frumoase. Rămân.

                          Noi nu putem trăi veşnic, dar faptele noastre, gândurile noastre, sentimentele… Iubirea… Of, iubirea… Cea mai sigură cale spre etern… Toate astea vor dăinui, iar noi vom dăinui prin ele.

                         Sau artiştii… Ei se duc la un moment dat, pleacă dintre noi, dar arta lor… Arta lor rămâne. Dăinuie. Nu se pierde niciodată în timp. Se prinde de etern şi ea.

                         Tu vrei să fim artişti? Iubirea noastră să ne fie artă… Vrei? Să rămână aici, în real, în concret, chiar şi după ce vom fi plecat de mult timp. Vrei?

                         Eu cred în etern, cred în nemurire, cred în infinit. Dar cred în eternul unei clipe, în nemurirea amintirilor şi în înfinitatea sentimentelor. Există. Le-am trăit. Le-ai trăit şi tu. Dar tu crezi în ele?

                         Spune-mi, crezi în etern?

Foto: We Heart It

large (61)

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • Wonderful blog! I found it while surfing around on Yahoo
  News. Do you have any suggestions on how to get listed in Yahoo News?
  I’ve been trying for a while but I never seem to get there!
  Cheers

 • COMMENT (1)

  1. Cheerleading Music 24th iulie 2017 at 16:54 -

   Wonderful blog! I found it while surfing around on Yahoo
   News. Do you have any suggestions on how to get listed in Yahoo News?
   I’ve been trying for a while but I never seem to get there!
   Cheers

   Reply

  Leave a Reply