Crede-mă, o femeie știe exact cât valorează și nu va accepta să o iubești mai puțin decât merită!

                              Va avea zile proaste la fel cum și tu vei avea, dar va dori să fii alături de ea exact la fel cum și ea va fi alături de tine în momentele dificile, în clipele în care oricine altcineva te-ar fi părăsit. Te va iubi așa cum nu mulți au știut să te iubească, așa cum nu credeai că poți sau că meriți să fii iubit, iar asta o va face să valoreze mai mult ca femeie, ca om, o va face să aibă ceva special în fața celorlalți oameni și tu ar trebui să știi să apreciezi asta… Se pare că nu mulți mai știu să o facă. 

                              Dar ea va ști cât valorează, va ști cât înseamnă iubirea pe care ți-o oferă și nu se va mulțumi cu mai puțin din partea ta. Nu se va mulți să îi promiți iubire, va aștepta de la tine dovezi, dar nu le va putea aștepta la nesfârșit. Nu se va mulțumi cu atingerile tale dacă nu vei putea să fii prezent în viața ei în acele momente care chiar contează pentru un om. 

                              Crede-mă, o femeie știe exact cât valorează și nu va accepta să o iubești mai puțin decât merită! A făcut această greșeală deja, știe ce înseamnă. Știe că oamenii nu se învață niciodată minte și că dacă îi ierți mult, ei îți vor greși și mai mut așteptându-se să îi ierți în continuare. Știe că greșelile sunt greșeli atâta vreme cât nu se repetă la nesfârșit, dacă încep să se repete, ele devin alegeri. Iar când un om alege să facă ceva ce te rănește, deja înseamnă că acel om nu te iubește atât de mult pe cât pretinde că o face. Deja înseamnă că acel om nu te tratează așa cum meriți și nu te apreciază la adevărata ta valoare. 

 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts