Cred într-o femeie care poate trece peste orice, una care nu se lasă doborâtă uşor şi care încearcă atât cât îi stă în putinţă să scape de tot ce o face nefericită. Cred în mine! Aşa să faci şi tu!

                                           Cred într-o femeie care poate trece peste orice, una care nu se lasă doborâtă uşor şi care încearcă atât cât îi stă în putinţă să scape de tot ce o face nefericită. Cred în mine! Aşa să faci şi tu!

                                           De ce ne este atât de greu să credem în noi înşine, când de fapt ar trebui să fim primele persoane în care credem? Femeie dragă, suflet cuprins de nelinişte şi îndoieli, întotdeauna e mai bine să ai încredere în tine, măcar atât cât să-ţi permiţi să fii sinceră şi să nu te pierzi printre întrebările care te macină.

                                           O femeie are nevoie să realizeze multe lucruri într-o viaţă, dar cel mai important este să realizeze în cine să aibă încredere şi pe cine să iubească. După ce şi-a dat seama de acestea, poate fi fericită fără probleme. 

                                           Trebuie să-l iubeşti pe cel care te face un o mai bun şi scoate din tine tot ce e mai frumos şi trebuie să ai încredere în oamenii care nu ţi-au promis nimic, dar ţi-au oferit sinceritate şi la rândul lor încredere.

                                           Eu cred într-o femeie pe care o ştiu de multă vreme, dar pe care o cunosc de foarte puţin timp şi pe care îmi doresc să o fi cunosc de mult timp, mi-ar fi fost mult mai uşor. M-a ajutat atunci când nimeni nu mi-a fost aproape, a luptat pentru mine şi chiar dacă nu m-a putut împiedica să cad, m-a ajutat să mă ridic. Femeia asta a făcut ceva, nu ştiu ce, astfel încât m-a motivat să vreau fericirea mai mult decât orice atunci când eram dispusă să renunţ la a mai crede în ea şi m-a învăţat că, dintre cei care merită şi cei care oferă, eu sunt cea care merită cel mai mult pentru că eu sunt cea care poate să ofere cel mai mult. Femeia aceasta în care cred sunt chiar eu. cred în mine! Aşa să faci şi tu!

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply