Cred că sunt oameni pe care îi iubeşti atât de mult prima oară încât a doua oară îţi spui că nu mai are rost să oferi o altă şansă…

                                     Cred că sunt oameni pe care îi iubeşti atât de mult prima oară încât a doua oară îţi spui că nu mai are rost să oferi o altă şansă din moment ce tot ce a fost frumos s-a destrămat şi nu mai poate fi niciodată la fel de frumos. Cred că sunt oameni pe care îi iubeşti atât de mult şi care te dezamăgesc atât de tare încât nici nu mai are rost să te întrebi dacă mai vrei să le oferi o a doua şansă.

                                     Unii oameni nu îşi dau seama… Chiar nu îşi dau seama că îi iubeşti atât încât ţi-ai da şi sufletul din piept pentru ei. Nu îşi dau seama. Ţi-l iau singuri şi, deşi ar putea să aibă grijă de el, preferă să îl joace în picioare.

                                     Nu. Unui asemenea om chiar vrei să îi dai o altă şansă? O altă şansă să te rănească, poate, din nou?… 

                                     Sunt oameni fără de care nu îţi imaginezi viaţa. Ţi-e frică şi să te gândeşti cum ar fi fără ei. Îi ierţi de teamă de nenumărate ori şi speri într-una că se vor schimba. Dar nu se schimbă şi în cele din urmă trebuie să te lupţi şi cu teama. Oricum… Înainte cum ai trăit fără ei? Cum ai trăit fără el sau fără ea? Aşa poţi trăi şi de acum înainte… Poţi…. Şi totuşi parcă tot nu vrei pentru că nu trebuie să lupţi doar cu teama, ci şi cu speranţa în schimbare… Dar…

                                     Cred că sunt oameni pe care îi iubeşti atât de mult prima oară încât a doua oară îţi spui că nu mai are rost să oferi o altă şansă din moment ce tot ce a fost frumos s-a destrămat şi nu mai poate fi niciodată la fel de frumos. Cred că sunt oameni pe care îi iubeşti atât de mult şi care te dezamăgesc atât de tare încât nici nu mai are rost să te întrebi dacă mai vrei să le oferi o a doua şansă…. Cred…

Foto: We Heart It

large (2)

 

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • Sunt oameni care merita a doua șansa…chiar daca atunci te-au rănit si ai plans si ai crezut ca o sa mori de dor si de durere…dupa ani…poate mulți…poate prea mulți unii realizează ca au greșit si ca au suferit…măcar merita sa te convingi ca nu greșeli oferindu-le o a doua șansa!!!!

 • COMMENTS (36)

  1. Daniela 14th noiembrie 2016 at 00:20 -

   Sunt oameni care merita a doua șansa…chiar daca atunci te-au rănit si ai plans si ai crezut ca o sa mori de dor si de durere…dupa ani…poate mulți…poate prea mulți unii realizează ca au greșit si ca au suferit…măcar merita sa te convingi ca nu greșeli oferindu-le o a doua șansa!!!!

   Reply

  Leave a Reply