Cred că oricâți oameni te-ar iubi, dacă nu te iubește cel pe care îl iubești tu, totul e în zadar și te simți de parcă nu te-ar iubi nimeni.

                           Cred că oricâți oameni te-ar iubi, dacă nu te iubește cel pe care îl iubești tu, totul e în zadar și te simți de parcă nu te-ar iubi nimeni.

                           Poate că dragostea nu e un târg. Nu ar trebui să o așteptăm la schimb. Ar trebui pur și simplu să iubim omul pe care inima și sufletul îl cer… Dar aici se află esența. Spune-i tu inimii să iubeasca un om fără să îl ceară, fără să îl vrea, fără să alerge ca nebuna în gânduri după el. Spune-i tu!

Dacă nu te iubește cel pe care ți-l cere inima, ceilalți degeaba te mai iubesc?! Nu vor conta?! Nu îți vor aduce fericire, deși… Deși nici tu, la rândul tău, nu le-o poți oferi pentru că nu îi poți iubi…

Nu îi poți iubi… Sau poți? Atunci când cel pentru care îți tresaltă inima în piept îți dăruiește indiferență cu nemiluita, iar în drumul său prin viață tu nu îl poți ajunge… Atunci când simți că iubirea îți este potrivnică, știi ce se întâmplă? Începi să descoperi câtă fericire a alergat după tine. Afli cât de fericită te poate face de fapt cel pe care l-ai lăsat în urmă și l-ai ignorat. Afli toate astea abia atunci când el e gata să dea la o parte nefericirea creată de altul.

Abia după ce pierzi în iubire realizezi care este adevăratul câștig. Și, deși atunci când nu ți se răspunde la iubire îmbrățișezi singurătatea, îți dai seama că fericirea poate fi a ta și dacă răspunzi tu la iubire…

Foto: We Heart It

CqAyqSyI4K

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply