Cred că nu mai am răbdare pentru unele lucruri și nu pentru că m-aș fi schimbat în vreun fel, ci pentru că m-am maturizat. Nu îmi mai irosesc timpul cu oameni superficiali și sentimentele lor nesincere. Nu mai am timp pentru critici și ironii gratuite sau promisiuni deșarte. Și cel mai important, nu mai am timp să le fac pe plac oamenilor care vor doar să mă folosească. 

                             Cred că nu mai am răbdare pentru unele lucruri și nu pentru că m-aș fi schimbat în vreun fel, ci pentru că m-am maturizat. Nu îmi mai irosesc timpul cu oameni superficiali și sentimentele lor nesincere. Dar sunt convinsă că ei vor crede că nu mai sunt aceeași, că am devenit arogantă, poate cinică sau pur și simplu se vor mulțumi să nu le pese. Dar mie de ce să îmi pese atât de părerile celorlalți?

                             Nu mai am timp pentru critici și ironii gratuite sau promisiuni deșarte. Și cel mai important, nu mai am timp să le fac pe plac oamenilor care vor doar să mă folosească. Pentru că cei mai mulți asta vor de obicei, să îi ajuți, să le dai ceva, că aibă de câștigat de pe urma ta, să le fii alături în momentele dificile. Iar timpul e cel mai prețios lucru pe care poți să i-l oferi cuiva și asta pentru că nu îl vei putea recăpăta niciodată înapoi. 

                             Eu nu mai am răbdare… Pentru că am obosit, pentru că m-am săturat să fiu folosită, pentru că mi-am dat seama că nu sunt mulți cei care merită cu adevărat să le fiu alături, pentru că am văzut că puțini îmi sunt alături înapoi. Și nu mai am răbdare pentru că m-am maturizat. Maturizându-mă, mi-am pus ordine în priorități și știi ce? Sunt una dintre ele. 

                             Iar tot ce mai pot spune este că e destul de frumos să te regăsești, să te gândești la tine și să te pui din nou pe primul plan, fără a fi egoistă, fără a-ți păsa de prejudecățile unor oameni, fără a mai ține cont de părerile lor. E frumos să îți acorzi timpul pe care îl meriți, pe care l-ai meritat dintotdeauna.

 

 

 

 

 

Foto: Adam Cybulski

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts