Cred că femeia asta se pregăteşte să fie fericită.

                                       Cred că femeia asta se pregăteşte să fie fericită. Ea nu ştie încă, dar se vede în privirea ei că i-au ajuns deciziile proaste, oamenii dezinteresaţi şi iubirile eşuate.

                                       Femeia asta se pregăteşte să renunţe la tot ce o face nefericită, la tot ce o trage în jos şi nu îi dă voie să ajungă sus, acolo unde merită să fie. I-a ajuns toată acea perioadă în care s-a subapreciat, în care s-a lăsat pe ultimul plan neglijându-se. A ajuns la concluzia fermă că merită mai mult, că merită doar să fie fericită… Şi se pregăteşte să fie, poate fără să îşi dea seama. Dar se pregăteşte… Renunţă la oamenii care vor doar să profite de pe urma ei, la persoane mincinoase care nu au de gând să o respecte destul cât să îi spună adevărul, la bărbaţi care vor să o vadă doar fără haine, nu şi cu sufletul gol, plin de răni care cer să fie vindecate şi infinete încăperi care pot fi explorate, cucerite, iubite.

                                       I-au ajuns deciziile proaste luate în avantajul celor pe care i-a iubit şi cel mai probabil încă mai iubeşte. I-au ajuns oamenii dezinteresaţi de care a avut parte mai mereu şi care nu s-au mulţumit cu ce au primit, au cerut mai mult şi mai mult până când au secat-o de iubire, dorinţă, suflu… I-au ajuns iubirile eşuate din cauza altora, ea a încercat din răsputeri să le menţină pe linia de plutire, a făcut tot ce i-a stat în putinţă. Dar i-a ajuns!

                                       Femeia asta învaţă să spună nu, învaţă să se gândească şi la binele ei, femeia asta e pregătită să ia decizii bune pentru ea şi să pună pe picioare o iubire care să funcţioneze de la sine, fără să mai fie nevoie să facă cineva ceva special pentru a o menţine la suprafaţă. Femeia asta se pregăteşte să fie fericită, iar această femeie poţi fi tu! Învaţă să trăieşti pentru tine, nu doar pentru cei din jurul tău! Fii fericită!

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • You really make it seem really easy with your presentation however I to find this matter to be really one thing that I believe I’d by no means understand.
  It kind of feels too complicated and extremely vast for me.
  I am having a look ahead to your subsequent publish, I
  will try to get the hang of it!

 • COMMENT (1)

  1. Cheerleading Choreography 24th iulie 2017 at 16:49 -

   You really make it seem really easy with your presentation however I to find this matter to be really one thing that I believe I’d by no means understand.
   It kind of feels too complicated and extremely vast for me.
   I am having a look ahead to your subsequent publish, I
   will try to get the hang of it!

   Reply

  Leave a Reply