Crăciunul acesta e despre iubirea ce ne leagă, despre oamenii frumoşi pe care îi avem alături şi despre sentimentele din spatele fiecărui cadou. Crăciunul acesta, mai mult decât oricând, ne gândim la suflet, zâmbim şi uităm de tot ce a fost urât şi a durut…

                                  De acum nu mai doare nimic, nu mai simţim oboseala din suflet şi nu ne mai lăsăm doborâţi. De acum nu mai are nimeni dreptul să sufere sau să rănească pe cineva pentru că, deşi ar trebui să fim în fiecare zi atât de buni pe cât ne-am dori să fie ceilalţi cu noi, acum e momentul să fim buni aşa cum nu am reuşit să fim în restul anului… De acum închidem într-un sertar toate grijile şi doruri grele, toate temerile şi întrebările cu răspunsuri ce ar putea să doară. De acum ne aşternem în suflet cele mai frumoase sentimente şi apoi îl purtăm ca pe cel mai de preţ fard. 

                                Crăciunul acesta e despre iubirea ce ne leagă, despre oamenii frumoşi pe care îi avem alături şi despre sentimentele din spatele fiecărui cadou. Crăciunul acesta, mai mult decât oricând, ne gândim la suflet, zâmbim şi uităm de tot ce a fost urât şi a durut… Crăciunul acesta lăsăm trecutul în spate şi ne punem dorinţe la fel cum fac copii, dar în loc de lucruri ne dorim oameni, sentimente, gesturi şi amintiri de care să ne bucurăm cu drag chiar şi peste mulţi ani. 

                                Să fim copii! Să fim nebuni frumoşi! Să ne punem dorinţe! Să sperăm şi să credem cu ardoare în speranţele noastre! Să ne gândim la oamenii dragi, dar şi la propriul suflet! Să ne facem amintiri şi să construim în fiecare clipă o viaţă pe care, spre final, să ne dorim să o retrăim exact aşa cum a fost, fără a schimba ceva! De ce nu?

                                Crăciunul acesta e despre oameni care au reuşit să fie puternici, să meargă mai departe, să se vindence, să creadă în ei înşişi, dar şi în cei din jurul lor, e despre o viaţă imperfectă, dar frumoasă. Crăciunul acesta e despre oameni frumoşi care poartă în suflet bucuria vieţii şi hotărârea de a întâlni fericirea. Crăciunul acesta e despre tine… Crăciunul acesta e despre fiecare dintre noi! 

                                Crăciun fericit, oameni dragi! Vă păstrez cu bucurie în suflet! <3

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts