Contează !

                                   Contează mai mult să faci ceva atunci când este nevoie decât să faci ceva anume. Uneori chiar şi simpla prezentă contează. Sunt oameni care apreciază faptul că le eşti alături cu o vorbă bună. Se mulţumesc cu atât. Nu cer nimic special. Vor doar să faci ceva, nu să faci neapărat ceva anume. Îşi doresc să nu fii ca ceilalţi. Să nu stai degeaba şi doar să priveşti din depărtare.

                                  Contează acel singur motiv pe care i-l dai ca să rămână. Contează de mii de ori mai mult decât zecile de motive pe care i le-ai dat ca să plece şi să se lapede de tine pentru că zâmbetele pe care i le-ai pictat pe faţă contează şi ele mai mult decât lacrimile pe care le-a vărsat din vina ta.

                                  Contează să spui întotdeauna exact ceea ce simţi. Nu ce ai simţit. Nu ce speri că vei simţi. Nu ce îţi doreşti să simţi la un moment dat şi ştii de ce ? Pentru că prezentul contează. Este singurul care contează cu adevărat. Trecutul e timp mort. Viitorul e timp care ar putea să nici nu existe vreodată. Prezentul e singurul timp care există cu adevărat. Nu mai pălăvrăgiţi aberaţii. Nu mai împodobiţi sentimente seci în cuvinte fistichii. Degeaba sunt frumoase dacă sunt goale. Dacă n-au esenţă. Şpuneţi ceea ce simţiţi în cuvinte simple rostite cu tremur în glas. Acelea sunt cele mai sincere. Dacă strigi în gura mare sute de cuvinte care mai de care mai greu de pronunţat nu înseamnă că sentimentele tale sunt mai profunde ca ale oricui altcuiva

                                   Contează şi intenţia. 

                                   Contează că vrei.

                                   Contează că te-ai gândit şi din punctul de vedere al celuilalt.

                                   Contează atât de multe. Aproape totul contează. De fapt chiar contează totul, numai că unele lucruri contează mai mult decât altele. Însă ştii care este cel mai important ,,contează”?

                                   Contează întotdeauna pe tine !

Foto: We Heart It

large (25)

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply