Confesiuni…

,,I-a fost teamă la început. Nu voia să se implice prea mult. Ştia ea că sunt şanse prea mari să sufere. Am impresia că atunci totul era doar un compromis. Îi ofeream siguranţă şi iubire, iar ea făcea tot posibilul să mă facă fericit. Dar nu se implica prea mult. Cred că testa oarecum terenul. Mă testa pe mine. Încerca să se asigure că  o iubesc cu adevărat. Apoi a început să se schimbe. Devenea treptat o altă ea. Era mai caldă, mai sigură pe gesturile pe care mi le oferea, mă privea cu alţi ochi, era… îndrăgostită. Făcea totul ca să-mi fie mie pe plac. Nu rata nici măcar o ocazie ca să mă surprindă plăcut. ,,Îl făcea pe dracu’ în patru” ca să fiu eu fericit. Aşa sunt femeile. Odată ce le-ai cucerit, te văd numai pe tine. Tu devi actorul principal al vieţii lor, iar restul doar figuranţi. Ele se aşează în primul rând şi te privesc pe tine cum îţi joci rolul. Dar vine vremea când incepi să fii prea sigur pe tine şi inevitabil începi să faci şi greşeli… Atunci se retrag undeva în spate ca să nu le mai afecteze atât de mult tot ce faci tu. Îşi închid sufletul şi se lasă cortina….large (5)

Şi eu am greşit. Am făcut probabil cea mai mare greşală pe care o poate face un bărbat, iar din acel moment n-a mai fost acea ea pe care o credeam a mea pentru totdeauna. Atunci am aflat că pentru totdeauna se poate termina chiar şi mâine. S-a distanţat. N-a făcut tărăboi. Nu îi stătea în fire să se certe. Ea suferea în tăcere. Dar s-a îndepărtat puţin câte puţin până în ziua în care a simţit că eram prea străini ca să mai împărţim aceiaşi pereţi. N-a lăsat nimic în urmă. Doar un loc gol în inima mea şi parfumul ei dulce de orhidee ce se mai resimţea încă în tot apartamentul. De atunci am mai văzut-o o singură dată…”

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply