Comedia din zilele noastre este că aceia care îşi strigă iubirea în gura mare de fapt nu se iubesc. Tragedia e că aceia care se iubesc cel mai mult tac din gură şi nu se caută, nu se găsesc, nu-şi dau voie să se iubească.

                                  Comedia din zilele noastre este că aceia care îşi strigă iubirea în gura mare de fapt nu se iubesc. Ei doar se mint, doar joacă teatru în faţa tuturor şi se dezbracă de roluri atunci când sunt singuri. Nu se înţeleg. Nu prea se iubesc. Nu se respectă. Fiecare e ,,prostul” celuilalt şi rămân împreună doar din compromis, pentru că singurătatea sperie, pentru că are îmbrăţişări reci şi şoapte care îţi trezesc fiori de teamă pe spate, nu de plăcere. Comedia zilelor noastre e că îi credem pe aceia care pretind că sunt fericiţi şi îi lăsăm să ne întristeze şi mai mult decât ar trebui să fim fără să avem motive reale. Ne e stârnită invidia când de fapt ar trebui să ni se trezească doar compasiunea pentru aceia care sunt slabi şi mincinoşi şi mult mai trişti decât noi.

                                  Tragedia e că aceia care se iubesc cel mai mult tac din gură şi nu se caută, nu se găsesc, nu-şi dau voie să se iubească. E atât de păcat că se pierd iubiri frumoase. E atât de trist că multe iubiri mor înainte să se nască, înainte să înflorească şi înainte să facă doi oameni fericiţi aşa cum nu au fost niciodată. Tragedia e că ne încăpăţânăm să ne lăsăm căutaţi, deşi am căuta cu atâta dor dacă n-am fi orgolioşi… E greu şi obosim, ne lăsăm doborâţi şi rareori e cineva lângă noi de care să ne sprijinim. Adesea ne avem doar pe noi şi găsim oameni pe care i-am vrea alături, dar ne temem de respingeri, ne e frică de refuzuri… Şi ajungem să trăim tragedia vieţii… Să trăim marea iubire fără să o trăim. O păstrăm în suflet ca pe o amintire pe care n-am avut-o niciodată. Rămâne totul un dor de ceva ce n-am avut niciodată.

                                  Comedia din zilele noastre este că aceia care îşi strigă iubirea în gura mare de fapt nu se iubesc. Tragedia e că aceia care se iubesc cel mai mult tac din gură şi nu se caută, nu se găsesc, nu-şi dau voie să se iubească.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply