Citeşte-mă printre rânduri.

                                Nu sunt specială, nu sunt diferită, nu sunt aşa cum spun ceilalţi că sunt. Sunt aşa cum mă vezi tu, dar nu ceea ce vezi. Sunt aşa cum mă cunoşti tu. Sunt aşa cum mă percepi tu. Sunt trup şi suflet deopotrivă, dar pe lângă toate astea poate că totuşi sunt şi ceva mai mult, aşa că te rog ceva… Citeşte-mă printre rânduri !

                                Poate că sub surâsul acela strident se mai ascund şi câteva lacrimi ucise la colţul ochiului. Poate că sub acel ,, Nu e nimic. Totul e bine. Nu-ţi face griji.” se ascunde o chemare care te îndeamnă să mă strângi tare în braţe ca să mă pot linişti.

                                Poate că sub tăcere mi se ascunde o întreagă înşiruire de cuvinte, sau sub toate cuvintele pe care ţi le rostesc nu se ascunde nimic altceva decât tăcere.

                               Tu citeşte-mă printre rânduri. Înţelege-mă dincolo de ceea ce vreau să par a fi. Tu cunoaşte-mă aşa cum numai pe tine te las să mă cunoşti, înţelegi? Aşa cum nu m-a cunoscut nimeni până acum…

                               Ştii de ce să mă citeşti printre rânduri? Pentru că sunt mai mult decât ceea ce vezi, dar sunt aşa cum mă vezi… Eu ştiu că tu înţelegi dincolo de aparenţe… Tu mi-ai deschis sufletul cu iubire şi m-ai făcut să vreau să mă cunoşti cu adevărat… Şi să te cunosc la rândul meu.

                               Citeşte-mă printre rânduri pentru că dacă aş fi numai un singur vers, printre rândurile mele tot s-ar mai ascunde o întreagă poezie.

                              Citeşte-mă printre rânduri pentru că dacă aş fi doar o zi, în secundele mele s-ar mai ascunde ani.

                              Citeşte-mă printre rânduri, dar încearcă să stai comod. Vreau să rămâi mult timp pentru că ai foarte mult de citit. Ia-ţi şi o pereche de ochelari. La bătrâneţe îţi vor fi de mare ajutor… Chiar şi atunci tu mă vei citi printre rânduri…

Foto: We Heart It

ss

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply