Cine pe cine pierde?

                Auzim mereu ,, N-a ştiut să mă aprecieze şi m-a pierdut”, dar bineînţeles că de partea cealaltă a baricadelor ,,deviza” e aceeaşi. Deci, cine pe cine pierde până la urmă? Îl pierde ea pe el, sau el o pierde pe ea?

               Să facem o scurtă recapitulare a posibilităţilor. LELOVEBLOGLOVEPHOTOLOVEQUOTEBLACKWHITECOUPLELoveStoryNikolayBiryukovElleUkraineSeptember2012SamRollinsonOndrey_zps92c673c3

               Dacă relaţia s-a distrus din cauza lui, atunci tot el este şi cel care a pierdut. A pierdut-o pe ea, fiinţa care poate că îl iubea cu adevărat.

              Dacă ea se face vinovată de toate acestea, atunci mi se pare logic ca ea să fie cea care îl pierde pe el.

             Dar mai sunt şi alte posibilităţi. Amândoi sunt vinovaţi. Relaţia lor era doar una de ,,efect”. Ceva de genul ,, Mai bine cu cineva nepotrivit decât singur”. În cazul acesta nu cred că există cineva care pierde pe altcineva. Există doar acel sfârşit care oricât de mult ar fi fost amânat, în cele din urmă tot ar fi venit. Iar după părerea mea, amândoi ies în câştig şi nicidecum în pierdere.

              Şi ultima variantă ar fi cea a cuplurilor dezbinate de ceva ce nu depinde neapărat de cei doi pentru că oricât de profundă şi divină ar fi dragostea mai există, din păcate, şi astfel de cazuri. Poate sunt multe, poate sunt puţine, dar există. În cazul acesta pierd amândoi. Se pierd unul pe celălalt. Dar ştiţi ce? În acest caz nu îl veţi auzi niciodată, pe niciunul dintre ei, spunând ,, M-a pierdut”. Ştiu amândoi că au pierdut ceva frumos şi de valoare, aşa că se străduiesc  să îşi ducă viaţa mai departe fără să încerce să îl facă pe celălalt vinovat de suferinţele sale. 

              ….Şi aşa cred că ar fi cel mai bine. Lucrurile care îţi sunt scrise se întâplă fie că vrei, fie că nu. Dar noi oamenii suntem uneori limitaţi. Găsirea unui vinovat, întotdeauna altul decât propria persoană, ne aduce o satisfacţie pe care nu pot să mi-o explic. Ar fi frumos să putem schimba asta… Chiar ar fi…

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply