Cele mai importante lucruri în viaţă nu sunt lucruri, sunt oameni. Cele mai frumoase momente nu rămân doar momente, pe parcurs se transformă în zile, ani şi chiar o viaţă frumoasă. Oamenii care ţi-au făcut cel mai mare rău, de fapt ţi-au făcut şi puţin bine pentru că te-au învăţat lecţii şi te-au ajutat să îţi dai seama că meriţi mai mult. Nimic nu e ce pare a fi, de aceea ar trebui să învăţăm să privim totul şi cu sufletul.

                             Cele mai importante lucruri în viaţă nu sunt lucruri, sunt oameni. Şi îţi demonstrează asta reuşind să înlocuiască tot ce ai simţit că ţi-a lipsit vreodată. Poate, nu avem nevoie de oameni ca să putem fi noi înşine. Nu avem nevoie de ei pentru a fi fericiţi. Şi nu avem nevoie de ei pentru a ne fi alături căci ne-am obişnuit să fim singuri atunci când simţim nevoia să fie cineva lângă noi… Dar avem nevoie de oameni pentru a învăţa că, atunci când totul e sincer, când vine din suflet şi când nu aşteaptă nimic înapoi, viaţa poate deveni tot ce am sperat şi am visat vreodată că va fi. Avem nevoie de oameni pentru a ne face să funcţionăm mai bine şi să ne iubim mai mult doar pentru că ei ne iubesc. 

                             Cele mai frumoase momente nu rămân doar momente, pe parcurs se transformă în zile, ani şi chiar o viaţă frumoasă. Dacă ar rămâne simple momente, ne-am plictisi aşteptând să vină altul şi am obosi sperând că următorul va dura mai mult. Poate, doar la final sau spre final ne dăm seama că toată fericirea şi frumuseţea nu au fost făcute doar din simple clipe frumoase, ci din ani sau chiar o viaţă frumoasă presărate cu momente mai puţin plăcute ce au avut totuşi rolul lor. Niciodată cele mai frumoase momente nu vor fi doar clipe frumoase, ci amintiri, poveşti şi viitoare speranţe pe care nimeni nu le va putea şterge din suflet… Sufletul, spre deosibire de minte, nu uită niciodată. 

                             Oamenii care ţi-au făcut cel mai mare rău, de fapt ţi-au făcut şi puţin bine pentru că te-au învăţat lecţii şi te-au ajutat să îţi dai seama că meriţi mai mult. Nimic nu e ce pare a fi, de aceea ar trebui să învăţăm să privim totul şi cu sufletul… Ar trebui să apreciem mai mul ce primim de la viaţă şi să suferim mai puţin după ce ni se ia. Ar trebui să încercăm, uneori, să înţelegem mai puţin şi să simţim mai mult. Ar trebui să iubim, nu să fim orgolioşi. Ar trebui să fim mereu noi înşine, nu să ne temem că vom fi judecaţi şi să încercăm să fim altcineva. Ar trebui, bur şi simplu, să ne dăm seama că viaţa e frumoasă, chiar dacă acum nu pare şi că merită trăită, chiar dacă în acest moment a uitat să îţi mai dea motive… Poate, îţi dă voie să te odihneşti…

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Vecoro